|
Bildirim
Kim ne derse desin umrumda değil, son görülme, çevrimiçi ve okundu bilgisini (mavi tık) kapatan insan bana asla güven vermez.
Edit: Son görülmeyi bir nebze anlarım ama mavi tıkı ve çevrimiçini kapatan insan bence sinsidir bir işler çeviriyordur. Şahsen ben de her şey açık şeffaf. Özgüveni olmayan böyle gizli saklı takılıyor. Bu benim görüşüm, kimse katılmak zorunda değil. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Aralık 2023; 11:40:29 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yaw kardeşim siz kimsiniz günde 50 tane mesaj geliyormuş. ceo musunuz nesiniz ya. 50 mesajdan rahatsız oluyorsan konuşma bitir gitsin. Konuşuyorsan neden gizlenme gereksinimi duyuyorsunuz. Lafım sana değil alınma. Ortaya yazdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 2 Aralık 2023; 9:4:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
son görülme ve çevrim içi kapattık ve güven mi vermiyoruz bak sen ? stolklama o zaman o insanları nereden biliyorsun son görülme kapalı , bunun güven ile alakası yok ben meraklıyım insanların ne yaptığını merak ediyorum ile alakası var. |
|