Bildirim
WhatsApp'tan ara sıra önemli bir bildirim alacaksınız
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Signal benzerini kullanıyor. Ara ara pin girmenizi isteyerek pini unutmanızın önüne geçmeyi amaçlıyor.
-
zaten zamanında vardı öyle pin isteyip duruyordu?
-
Bakınn ne kadar güvenliyizzz çabaları. Olm o kodlar açık olmadığı sürece kimse yemesin bizi.
Hem ayrıca sınır karakolu nöbetinde miyiz? Default olarak açık gelirse, çoğu düz insan küfür ederek terk eder.
-
çokta tın, kendisi kaybeder! bu dünyada zorla birşey yaptıranlardan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmem! Kullanıcısına resmen gerizekalı muamelesi yapıyor
-
whatsapp plus kullaniyorum zaten bunu yillardir yapiyor. Whatsapp in aklina daha yeni mi gelmis?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten yaklaşık 1 yıldır ben bu şekilde kullanıyorum. Zaten var. 6 haneli bir şifrem var. Whatsapp ı açtığım zaman arada bir o şifreyi girmemi istiyor.
-
Çokta onemli değil bu özellik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vardı bu olay zaten
-
telegram varken
-
İşimiz gücümüz yok bir de bunun şifresini aklımızda tutup zırt pırt şifre mi değiştireceğiz. Kardeşim bir şey yapacaksan yap ama bunu dayatma. Sadece öneri olarak sun geç. Uygulamayı kullanamayacak ne demek. Ne saçma şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz mesajlarsa engelleme şansı yok mu wp gönderse de engellerim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çokta tın, kendisi kaybeder! bu dünyada zorla birşey yaptıranlardan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden nefret etmem! Kullanıcısına resmen gerizekalı muamelesi yapıyor
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X