Şimdi Ara

WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sözleşmeyi kabul ettim. Adamlar zaten bunu benden instagram da falan alıyor. Wp kalmıştı geriye ondan da alsın. Öyle çok önemli bir kişisel verim olduğunu da sanmıyorum. Telegramda kullanıyorum ama WP nedendir bilinmez bir başka geliyor her zaman.

• peki ağam biz bu poku niye yedik? hikayesine döndü iş

• JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt
    Signal nasıl?, bildiğim kadarıyla mark zuckerberg'in whatsapp'ı satın aldığı kişiler üretmiş doğru mu biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 10 Mayıs 2021; 5:24:40 >
  • Bence başlık şöyle düzenlensin: "WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek ama süründürecek"

• Şaşırmadım

• yanlişlikla kabul edenler F??

• Mesele önemli bilginiz olup olmaması değil. Asıl problem WhatsApp ve grubunun tekel olması ve çeşitli dayatmalar yapması. Bu kadar büyük bir güç tek merkezde toplanmamalı. Hele hele yabancı bir merkezde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Roar

Signal nasıl?, bildiğim kadarıyla mark zuckerberg'in whatsapp'ı satın aldığı kişiler üretmiş doğru mu biliyorum?

Pek kullanamadım kullanıcısı olmadığı için, şuan en yaygın telegram whatsapp'dan sonra.

• O kadar kullanıcı kaybetmekten korktu tabikide

• Resmen aşağılamanın dibini yapıyor kullanıcılara ki zaten bu firmalar ve üst sahipleri insanlığın zaaflarını kullanma ve artırma üzerine hareket ediyorlar.

• Hırsız eve girmeyi alışkanlık edinmiş, sana diyor beni uğraştırma evin anahtarını ver, yasal haklarından feragat ettiğine dair belge ver; senin tepkin de zaten sürekli giriyor, bırak girsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet cevabını 15 Mayıs’ta verecek.

• Zaten görüyordu deyip onaylamak çok saçma önceden önemli bağlantılarımız kullandığı için kullanmak zorundaydik şimdi işte alternatif uygulamarı indirdi bi çok insan ayrıca onun zorla bilgilerimi alması başka benim iradem dahilinde onaylayıp izin vermem başka. Bunun ahireti de var bu vebal altına giremem

• Başlıkta sanırsın ki herşey güllük gülistanlık.Yazıyı okudukça değişen bişey olmadığı görülüyor.Ne saçma bi yazı olmuş.
  • Değerli yorumcular benim önemli bir verim yok, istediklerini alsınlar diye düşünmeyin. Hedef, fotoğraflarınız, aldığınız cinsel içerikli oyuncaklar, kebap sevip sevmediğiniz, hangi siyasi partiye meyilli olduğunuz değil.Bunları aldıktan sonra esas oyun başlıyor yani bizi yönlendirmeye başlıyorlar. Oy verirken sizi yönlendiriyorlar, bir ürün alacağınız zaman kararınızı etkiliyorlar. Hoşlandığınız şeyleri değiştiryorlar. Rusların Brexit sırasında sosyal ağ üzerinden İngilizlerin kararlarını nasıl etkilediği sır değil.

• Herkes ss kullanacağı için patron ne sokarsa almak zorundalar

• quote:

Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

Çoğu kişi is icin kullanıyor bende dahil gram umrumda degil whatsappmis su bankacılık uygulamalarını kullanmasam yeminle Nokia kullanırken dünyanın en mutlu insanı oluyorum.

Nokia lumia güzeldi gerçekten

• Kişisel veriler kadar başlarına taş düşsün... Genel olarak söylüyorum. Her sitede her köşeden çıkan kişisel veriler baloncuklarına çarpı basmaya çalışmaktan gına geldi.

E kardeşim ben o çarpıya bassam da alacaksın basmasam da alacaksın veya aldın sen zaten o veriyi. Neyin tatavası bu?

"Ayca22 şimdi cam açtı" bildirimleri bile bu kadar rahatsız edici değildi sık çıkmıyordu ve her yerde değildi...

• Telegram daha iyi, sabrımızı zorlama Mark

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.