Şimdi Ara

WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek

Birkaç ay önce WhatsApp, kişisel verilerin Facebook'a aktarılmasına ilişkin bir madde ekleyerek kullanıcı sözleşmesini güncelledi. Ancak kamuoyu eleştirisinin ardından, kullanıcı sözleşmesi güncellemesinin uygulanmasını 8 Şubat'tan 15 Mayıs'a erteledi. Planlanan tarihten bir hafta önce yönetim, 15 Mayıs'tan sonra yeni şartları kabul etmeyen kullanıcıların bağlantısını kesmeyeceğini duyurdu.

Ayrıca Bkz.Süre doldu: WhatsApp sözleşmesini kabul etmeyenlere ne olacak?

Başlangıçta WhatsApp, yeni kuralları kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını silmek veya engellemekle tehdit etmişti . Şimdi ise ekip hiçbir şeyi kaldırmayacağına söz vererek "cezayı" hafifletti. Böylelikle 15  Mayıs'tan sonra aynı fikirde olmayanlar  uygulamayı kullanmaya devam edebilecek, ancak değişiklikleri kendilerine hatırlatan ve kabul etmelerini isteyen bildirimleri de almaya devam edecekler.

WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek

Sınırlı işlevsellik moduna geçilecek

Ardından, WhatsApp  sınırlı işlevsellik moduna geçecek . Kullanıcılar sohbet listelerine  erişemeyecek, ancak yine de gelen sesli ve görüntülü aramaları alabilecekler. Birkaç hafta içinde bu fırsat da ortadan kalkacak. Yani her durumda, WhatsApp'ı gelecekte kullanmayı planlıyorsanız, kuralların kabul etmeniz gerekecek.

WhatsApp, bu olaylardan herhangi biri için  kesin bir tarih belirlemedi ve sınırlı işlevsellik süresinin ne kadar süreceği konusunu muallakta bıraktı.  Bir WhatsApp sözcüsü ise mevcut kullanıcıların çoğunun zaten yeni gizlilik kurallarını kabul ettiklerini söyledi.

Kaynak:https://faq.whatsapp.com/general/security-and-privacy/what-happens-when-our-terms-and-privacy-policy-updates-take-effect

• İlk defa devletin bir şeyi engellemesini istiyorum.Bak bu avrupaya abi çekip de TÜRK milletini adam yerine koymamazlık bir şirkete yakışmıyor.Programında reklam göster buna razıyım alt tarafta banner şeklinde çıksın daha çok para kazanırsın hemde ama insanların kişisel verilerini almak için sürekli sözleşmeyi bildirim olarak getirmek zorbalıktır ya da programın özelliklerini kısıtlamak.

Keşke devlet yasaklasa insanlar komple telegram'a geçse de şu facebook grubu anyayı konyayı bir görse.Bana, kıl olduğum apple'ı bile savundurttun facebook grubu helal olsun.Nedir bu veri satma sevdası anlayamadım gitti, google bu kadar zorbalık yapmıyor tekel olduğu halde.
  • İş için zorunlu kullanıyorum yoksa WhatsApp'ın bir çok alternatifi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke WhatsApp ile yönetiliyor. Zorlarsa siler geçeriz. Arayan bulur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çoğu kişi is icin kullanıyor bende dahil gram umrumda degil whatsappmis su bankacılık uygulamalarını kullanmasam yeminle Nokia kullanırken dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
  • 20 yıllık dh üyeliğimi saymaz isem hiçbir sosyal hesabım yok kafam gayet rahat sayılır sizlere tavsiyem sosyal medyayı olabildiğince az kullanmanız yada benim gibi hiç kullanmamanız.

• İlk defa devletin bir şeyi engellemesini istiyorum.Bak bu avrupaya abi çekip de TÜRK milletini adam yerine koymamazlık bir şirkete yakışmıyor.Programında reklam göster buna razıyım alt tarafta banner şeklinde çıksın daha çok para kazanırsın hemde ama insanların kişisel verilerini almak için sürekli sözleşmeyi bildirim olarak getirmek zorbalıktır ya da programın özelliklerini kısıtlamak.

Keşke devlet yasaklasa insanlar komple telegram'a geçse de şu facebook grubu anyayı konyayı bir görse.Bana, kıl olduğum apple'ı bile savundurttun facebook grubu helal olsun.Nedir bu veri satma sevdası anlayamadım gitti, google bu kadar zorbalık yapmıyor tekel olduğu halde.

• Dün show tv ana haberde çıktı bu haber. Donanımhabere yeni düşüyor. Bravo Dh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haberin başı ayrı k*çı ayrı oynuyor. Başındaki yazılarla sonundaki yazılar zıt, clickbait ve kalitesiz bir haber olmuş, çok tebrik ederim. Donanımhaber yine kendine yakışanı yaptı.

• Wattsap sen neymişsin bee....

• Telegram kullanırım daha iyi.

• Telegram iyidir, oraya geçin.

• herşeye höyküren z kuşağından tık yok.

• ben sözleşmeyi ilk çıkınca next next hesabı onayladım geri alma gibi bir durum yok mu ?

• vatsapa verdiğim süre ocakta doldu, sildim geçtim... hesap verilerinde 2015 sözleşmesini onayladığım görünüyor en son. 2018 sözleşmesini de kabul etmemiştim ki, 2021 sözleşme zorlamasını kabul etmem mümkün değil.
    Rakiplerinden tek farkı kullanım yaygınlığı olan bir uygulamaya kullanıcılarından başkası ceza veremez!

• Herkes Telegrama geçince şaşırdılar bunlar, vazgeçmek aslında o kadar kolay ki, nasıl facebook hesapları kapandıysa, whatsapta kapatılır, instagramda silinir. Alternatif çok.

• Şimdi iş gruplarını Telegram'a taşıyacaklar bir gıdım özel hayatımız vardı onun da ırzına geçecekler.

• Telegram da Rus Siyonistlerin takibinde .. en güvenlisi yerli milli "Dedi" miz

• WhatsApp'tan Telegram'a geçmek de çok mantıklı değil. Yağmurdan kaçıp doluya yakalamaya gerek yok. Ben bazı arkadaşları ikna edip grupları Signal'e taşıdım bile. Maalesef Signal'in de eksik olduğu şeyler var ama kullanıcı sayısı arttıkça gelişiyor.

• zaten whatsapp bunları paylaşıp satıyordu. insanlar neyin tribini yapıyor onu annamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Telegram da Rus Siyonistlerin takibinde .. en güvenlisi yerli milli "Dedi" miz

Selam söyle eniştene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.