|
Bildirim
İlk defa devletin bir şeyi engellemesini istiyorum.Bak bu avrupaya abi çekip de TÜRK milletini adam yerine koymamazlık bir şirkete yakışmıyor.Programında reklam göster buna razıyım alt tarafta banner şeklinde çıksın daha çok para kazanırsın hemde ama insanların kişisel verilerini almak için sürekli sözleşmeyi bildirim olarak getirmek zorbalıktır ya da programın özelliklerini kısıtlamak.
Keşke devlet yasaklasa insanlar komple telegram'a geçse de şu facebook grubu anyayı konyayı bir görse.Bana, kıl olduğum apple'ı bile savundurttun facebook grubu helal olsun.Nedir bu veri satma sevdası anlayamadım gitti, google bu kadar zorbalık yapmıyor tekel olduğu halde. |
Haberin başı ayrı k*çı ayrı oynuyor. Başındaki yazılarla sonundaki yazılar zıt, clickbait ve kalitesiz bir haber olmuş, çok tebrik ederim. Donanımhaber yine kendine yakışanı yaptı.
|
Telegram iyidir, oraya geçin.
|
Çoğu kişi is icin kullanıyor bende dahil gram umrumda degil whatsappmis su bankacılık uygulamalarını kullanmasam yeminle Nokia kullanırken dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
|
Hırsız eve girmeyi alışkanlık edinmiş, sana diyor beni uğraştırma evin anahtarını ver, yasal haklarından feragat ettiğine dair belge ver; senin tepkin de zaten sürekli giriyor, bırak girsin. |
Bence başlık şöyle düzenlensin: "WhatsApp'tan geri adım: Yeni sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesabı silinmeyecek ama süründürecek" |
Telegram kullanırım daha iyi.
|
Ülke WhatsApp ile yönetiliyor. Zorlarsa siler geçeriz. Arayan bulur.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|