|
Bildirim
Kime göre, neye göre? Herkesin kendi tercihidir, kimse sana gelip de neden Telegram kullanıyorsun demiyorsa ve/ya Telegram hakkında kötü eleştiride bulunmuyorsa senin de kimse hakkında böyle yorumlarda bulunmanız hoş olmaz.
Bırak, kim ne kullanmak istiyorsa kullansın. WA firma sahibi de her bi özellik eklediği zaman neden hemen baltalar / kötülerseniz ki? Adamlar uğraşıyor daha ne yapsınlar? Sevmediğiniz, hoşlanmadığınız bir şeyi kullanmıyorsanız da milleti kışkırtamazsınız. |
|
|
|
|
|
|
Senin tavsiyene ve önerine ihtiyacım yok ve karşındakinin yaşını bilip bilmeden de konuşma. Dikkat ettim de profili de gizlemiş Ben zaten aradaki farkı söylemiyorum, hala bunu anlayamadın mı? Demem o ki milletin ne kullandığı seni ilgilendirmez. Ben ne diyorum sen kalkmış aradaki farkı söylüyorsun hey Allah'ım ya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 25 Mart 2021; 23:45:0 > |
|
Ben haklıyım demiyorum ne alaka, hala anlamadın da her neyse, sana da iyi geceler |
WhatsApp Plus uygulamamda zaten sınırsız çıkartma var. Kullanmak istiyorsanız, AppsGag sitesinden indirin... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsappa zaten hiç güvenmiyoruz birde 3. taraf uygulamaya mı güveneceğiz |