Whatsapp uygulumasının son görülme (last seen )olayı nasıl kaldırılır ( E 72 için )
quote:
Orijinalden alıntı: death_curse
Whatsapp uygulumasının son görülme (last seen )olayı nasıl kaldırılır ( E 72 için )
Whatsapp ayarlarına girin,oradan Gizlilik seçeneğine basın orada yazar
Whatsappa girmeye çalışıyorum fakat yüklenirken kapanıyor.Kaç kez kaldırdım tekrardan yükledim yine aynı sonuç.yüklü uygulamalardan silmeye çalışıyorum.işlem başlatılamıyor,yükleyici zaten kullanılıyor diyor
Pc suit ile bilgisayara bağlayın, orada installed klasörü içerisinden whatsapp ı silmeyi deneyin, hatta telefonda whatsapp ile ilgili ne bulursanız silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Telefondan Ovi Store girip indir butonuna basamıyorum,bilgisayara da ovi store indirdim ona kezza
Telefondan tarayıcı aç, ovi sitesine girip whatsapp ı ordan indirebilirsin. Sireye üye girişi yapmayı unutma. Birde tarayıcıda oviye bağlanınca direk ovi uygulamasına geçecek ev simgesine basıp çıkın tayacıdan tekrar devam edin. Bende ovi uygulamasından bir şey indiremiyorum son 5-6 aydır. Pc suittede durum aynı, çözümü bu şekilde buldum en son
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme