|
WhatsApp Web'e koyu mod özelliği geldi
-
-
Whatsapp mobil (karanlık mod) bir tek benimmi gözümü yoruyor? Telegram karanlık modda bir sorun yaşamıyorum..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Artık Hiçbirşey Eskisi Gibi Olmayacak Desenize.....
-
Havai fişekler patlasın 40 gün 40 gece bayram olsun. Saçma sapan şeylerle uğraşmayın çok mu önemli bir haber bu
-
https://userstyles.org/ adresinden zaten bir çok siteye custom dark tema ıvır zıvır milyon tane şey yapabiliyorsunuz bilginize
-
Karanlık her yerde çok güzel.
Bilgisayar başındayken WhatsApp'ı sürekli tarayıcıdan kullananlar için önemli tabii. Ben de onlardan biriyim. Bu haber olmasa öğrenemeyecektim karanlık mod geldiğini.
Her şeyi kendi dar bakış açınızla yargılamayın.
-
Oyun çok böyük yeğeenn
Admin hangi grubu sessize aldığını üyeleri anlamıştır herhalde :)
karanlık mod iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
koyu her yerde iyidir
-
quote:
Orijinalden alıntı: atisaca
Havai fişekler patlasın 40 gün 40 gece bayram olsun. Saçma sapan şeylerle uğraşmayın çok mu önemli bir haber buTeknoloji sitesinde yayınlanan bir teknoloji haberi için bu yorumu yapmanın mantığı nedir, Gidin gazete sayfalarında takılın o zaman!?
-
Sa na ne üzerine ne vazife yazdığım yoruma karışmak herkese açık bir platform burası isteyen istediği yorumu yapar ahlaka aykırı bir durum varsa yönetici gerekeni yapar isminizin geçmediği yoruma karışmak cevap vermek akıl vermek size mi kaldı SA NA NE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 9 Temmuz 2020; 22:31:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atisacaSa na ne üzerine ne vazife yazdığım yoruma karışmak herkese açık bir platform burası isteyen istediği yorumu yapar ahlaka aykırı bir durum varsa yönetici gerekeni yapar isminizin geçmediği yoruma karışmak cevap vermek akıl vermek size mi kaldı SA NA NE
Verdiğin cevaptan forumun ne olduğunu bilmediğin belli oluyor önce forum sitelerinin amacını öğrenmeni öneririm, Madem herkese açık bir platform olduğunu biliyorsun o zaman niye: 'Saçma sapan şeylerle uğraşmayın çok mu önemli bir haber bu' Gibisinden bir mesaj atıyorsun senin için önemli olmayabilir ama başkaları için önemli olmadığı anlamına gelmez böyle haberler.
-
Senin o küçük beynini engellemekten büyük zevk alacağım.
Haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu. Özellikle gece monitör fena göz yoruyor.
-
Mobilde eğer ayarlardan telefonu dark mode'a almazsak whatsapp'ta tercih hakkı sunmuyor.
Yahu belki ben telefonu aydınlık, whatsapp'ı karanlık istiyorum? 2020 yılında hala müşteriye seçenek fırsatı sunulmaması aşırı gülünç.
-
macOS uygulamasına gelmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X