Şimdi Ara

WhatsApp, yılbaşı arifesinde gönderilen 100 milyar mesajla rekor kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• WhatsApp dünyanın en popüler iletişim platformu ve bu liderliğini de gün geçtikçe pekiştiriyor. Piyasaya sürülmesinin üzerinden 10 yıl geçen WhatsApp, yılbaşı arifesinde şirket tarihinde yeni bir rekora imza attı.

Ayrıca Bkz.Samsung, 9 yeni Galaxy A serisi akıllı telefon markasını tescil ettirdi

WhatsApp tarihinde rekor

WhatsApp, kullanıcıların yılbaşı arifesinde, yani 31 Aralık günü 100 milyardan fazla mesaj alışverişi yaptığını açıkladı. Bu rakamın en dikkat çekici noktalarından biri ise 20 milyardan fazla mesajın Hintli kullanıcılar tarafından gönderilmesi. Ayrıca 100 milyar mesajın 12 milyarının ise görsel olarak gönderildiği belirtildi.

Şirket tarafından açıklanan bu rakamlar, WhatsApp'ın kurulduğu günden bu yana, 24 saat içerisinde ulaşılan en yüksek mesaj hacmi olarak kayıtlara geçti. Uçtan uca şifreleme özelliyle kullanıcıların güvenli bir ortamda mesajlaşmalarını sağlayan platformun en büyük rakiplerinden biri de Rusya merkezli Telegram olarak gösteriliyor.

• Telegram dan haber verin :) ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    En fazla 1-2 milyardır.

• Telegram çok daha iyi bu WhatsApp çöpünden.

Ama kullanan çok yok maalesef. İnsanları yönlendirmek lazım.

• Hindu Noel kutlamaz diyorum ve Hindu kardeşlerimize silkinip kendilerine gelmelerini. Hırıstiyanlaştırılmalarına izin vermemelerini tavsiye ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bosa vakit harcamamak icin whatsapp vs mesaj programlarindan uzak durmak lazim

• Mobil cihazdaki uygulama sanki sunucu ile biraz gecikmeli iletişim kuruyor. Belki bir sebebi bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle ücretsiz uygulamalardan nasıl para kazanıyorlar acaba :) Yazışmalarımız hangi flitrelerden geçip tasniflenip saklanıyor...

• kenbalx K kullanıcısına yanıt
    böyle uygulamalar insanlari kendine alistirana kadar ve vazgecilmez olana kadar yatirimcilardan yatirim alir ve zarar eder. Youtube uzun yillar zarar etti. Vazgecilmez oldugu zaman kazanc getirecek yöntemler bulurlar. simdi youtube zorunlu reklam izlettiriyor.. millet de baya izliyor mecbur yada abonelik aliyor. yeni bir uygulama aynisini yapsa ikinci gün dükkan kapatir.

• Cosmos2999 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ilerde buda ücretli yada reklamlı olabilirmi. Ücretsiz uygulamalardan hep kıllanmışımdır. Ben daha çok bu yazışmaların casusluk ve toplumsal araştırma için kullanıldığını düşünüyorum. Telefon operatörlerin kamu çalışanlarına düşük ücretlerle hat/tarife vermeleri gibi.

Konuşmalar uçtan uca şifreli deniyor ama elbet görüyordur birileri.

Facebook 2014 te 19milyar dolara satın almış whatsap ı. instagram da onun. Bilginin güç olduğu şu dönemde bu kadar bilgi fazla. Zaten telefonların pilide çıkmıyor artık.
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Yakında kurumsal versiyonu çıkacağı ve ücretli olacağı konuşuluyordu. Zaten reklam gösterilmesi uzun zamandır tartışılıyor. Facebook bir yolunu bulur zamanla. Aslında WhatsApp youtube yada Facebook kadar sunucu maliyeti getiren bir yazılım değil. Youtube gibi ağır maliyeti olana Google yıllarca dayandı. Yayıncılarin gelirine birşey demediler. Şimdi milleti reklama boğuyorlar. Premium üyelik satıyorlar. WhatsApp içinde günü gelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna katkım 0
  • Reklam iğrenç olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.