Şimdi Ara

whatsapp yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I poda whats yüklemek için bi telefoncuyo göstersem yapabilirmi pek anlamadımda ben jailbreak felan bakırköy tarafında bildiğiniz varsa b ismini söyleyin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: fly_death

I poda whats yüklemek için bi telefoncuyo göstersem yapabilirmi pek anlamadımda ben jailbreak felan bakırköy tarafında bildiğiniz varsa b ismini söyleyin ya

Benim de iPod 4g 32GB JB'li ama whatsapp nedir bilmiyorum bulamadım? kullanılışını falan da bilmiyorum birileri yardımcı olsa fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

Orijinalden alıntı: fly_death

I poda whats yüklemek için bi telefoncuyo göstersem yapabilirmi pek anlamadımda ben jailbreak felan bakırköy tarafında bildiğiniz varsa b ismini söyleyin ya

Benim de iPod 4g 32GB JB'li ama whatsapp nedir bilmiyorum bulamadım? kullanılışını falan da bilmiyorum birileri yardımcı olsa fena olmaz

Whatsapp ile iPod / iPhone kişiler listenizdeki kişilerden bu uygulamayı kullananları görüp onlarla ücretsiz mesajlaşabiliyor, foto vs gönderebiliyorsunuz. Günümüzde dokunmatik telefon kullanan insanların büyük bir çoğunluğunun kullandığı bir uygulamadır bu.

Whatsapp iPhone'da doğruca çalışıyor. iPod Touch kullananların ise uygulamaya ek olarak Cydia üzerinden Whatpad isimli minik uygulamayı yüklemesi gerekiyor.
    Cydia sadece Jailbreak yapınca varolan bir şey olduğundan Jailbreak yapılmamış iPod Touch Whatsapp uygulamasını çalıştıramıyor. Jailbreak şart yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.