I poda whats yüklemek için bi telefoncuyo göstersem yapabilirmi pek anlamadımda ben jailbreak felan bakırköy tarafında bildiğiniz varsa b ismini söyleyin ya
quote:
Orijinalden alıntı: fly_death
I poda whats yüklemek için bi telefoncuyo göstersem yapabilirmi pek anlamadımda ben jailbreak felan bakırköy tarafında bildiğiniz varsa b ismini söyleyin ya
Benim de iPod 4g 32GB JB'li ama whatsapp nedir bilmiyorum bulamadım? kullanılışını falan da bilmiyorum birileri yardımcı olsa fena olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: nahege270
quote:
Orijinalden alıntı: fly_death
Benim de iPod 4g 32GB JB'li ama whatsapp nedir bilmiyorum bulamadım? kullanılışını falan da bilmiyorum birileri yardımcı olsa fena olmaz
Whatsapp ile iPod / iPhone kişiler listenizdeki kişilerden bu uygulamayı kullananları görüp onlarla ücretsiz mesajlaşabiliyor, foto vs gönderebiliyorsunuz. Günümüzde dokunmatik telefon kullanan insanların büyük bir çoğunluğunun kullandığı bir uygulamadır bu.
Whatsapp iPhone'da doğruca çalışıyor. iPod Touch kullananların ise uygulamaya ek olarak Cydia üzerinden Whatpad isimli minik uygulamayı yüklemesi gerekiyor. Cydia sadece Jailbreak yapınca varolan bir şey olduğundan Jailbreak yapılmamış iPod Touch Whatsapp uygulamasını çalıştıramıyor. Jailbreak şart yani.