< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
'WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR' MAVİ EKRAN HATASI (2. sayfa)
-
-
Hocam Temiz kurulum yaptım sabah windows güncellemelerini kapattım. Güncel chipseti ve ekran kartını kurdum kullandıgım birkaç programı kurdum.
Crystal diskmark ile test yaptıgımda hata verdi, XMP kapatarak tekrar test yaptım yine hata verdi. Mavi ekran verip kapanıyor %0 da iken. Açılırken ise görselde ki gibi kurtarma ekranı geliyor. Oyunlarda herhangi bir performans kaybı vb birşey yok. Sıcaklıklarda gayet normal daha önce böyle birşey olmuyordu anlamıyorum. Şuan C ye steam üzerinden güncelleme ve oyun yüklüyorum bir problem yok ama aynı zamanda Crystal diskmark programını çalışınca bir süre sonra kitlenip mavi ekran veriyor.
-
Windows kurulan depolama cihazı bozuk gibi, SATA SSD'ye kurmayı denediniz mi?
-
Ek olarak Furmark testi yaptım ekran kartı problemi olabilir mi diye ondada herhangi bir sıkıntı çıkmadı peşine HD tune ile c dilini test ettim yine sıkıntı yok ama Crystal disk ile yaptım maiv ekran yedim. Sizce diski garantiye yollamayı mıyım? İtopya Dan alınma direk oraya mı gönderiyoruz? Ek olarak Windows'u diğer diske kuramadım çünkü bazı dosyaların var yedekleyemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disk bozulmuş
Hdd bad sector taraması yaparmsn
Ssd ise geçmiş olsun bozuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 25 Haziran 2021; 4:39:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saolasın hocam sanırım garantiye yollamaktan başka şansım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X