Bildirim
Whispers of the Old Gods Dropları (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
[sizer]Whispers of the Old Gods Dropları
(En Son Oy Tarihi: 13.11.2016)
Giriş
-
İlk açtığım 63 Pack'te 5-6 Epic felan bir de Mukla çıktı. Sonraki açtığım 32 Pack'te 5 Leg. çıktı. Telafi etti beni son 32 Pack.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyneth -- 30 Nisan 2016; 5:41:59 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
senin durumu görünce biraz rahatlamış hissettim yanlış anlama
İstediğin kadar rahatlayabilirsin Gold ile açtığım 30 Pack'ten 5 Leg. çıktı çünkü -
hayırlı olsun hocam -
Sağol hocam darısı başına -
53 packten 1 leg(twin emperor) 8 epic çıktı, 860 da dust. :( -
+40 pack daha açtım yine 2 leg de takıldım kaldım
shifter zerus (bu iyi oldu istiyordum) diğeride ragnaros ligthlord (çöp gibi duruyor ama dust yapmam)
bu kez bayaa epic çıktı 1.600 dust attı yine bakalım hoşuma giden leg gözüme kestirirsem onuda craftlarım. -
hocam drop oranları düşmüş olabilir. benimde ilk 50 packim ona benzer -
Hocam Light Lord çok sağlam kart Can't Attack özelliği de yok. Statları iyi ve öldürülmediği sürece rakip için çok sıkıntı yaratır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
43 Pack
2 Legendary (birisi nat diğeri huhuran)
9 epic
-
bana pek iyi gibi görünmedi, bakalım metanın durumuna göre şöyle güzel bir paladin destesi yapıp deneyeceğim. -
9 epic 1 druid legendary si geldi 50 packte çok kötü -
3 hediye pack açtim 2 tane epic çıktı.. -
HS kariyerimde ilk defa bu kadar az packten bu kadar çok legendary çıkardım desem yeridir 25 packten 1 golden legendary ( Priest Class Leg), 4 normal legendary ( 2xRagnaros,N'zoth,Y'Saaraj) çıktı.
103 pack ten 23 epic 6 leg 3 g. Epic çıktı.
4800 de dust
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4800 Dust ne ya bana 95 packten 10 epic 800 küsür dust verdi bide 6 leg. O 4800 dust ı wogdan aldığına emin misin hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shyneth -- 27 Nisan 2016; 9:20:50 >
-
-
Hayırlı olsun güzel gelmiş oranlar 63 pack açıp tek legendary düşüren arkadaşım var, drop rateler bayağı bir aşağıya çekilmiş sanki, cumartesi günü açaçağız toplanıp kartları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X