Arkadaşlar merhaba, Nişantaşı , city’s avm’de ki şubesinde yedim. Sanırım birde Kadıköy Moda’da var şubesi. White burger + ekstra 100gr köfte + tek kişilik standart patates + kutu kola = 200 lira civarı tuttu Et sulu idi, lezzet eski kaşar ile çok güzel uyum sağlamış. menüden aklımda kalan fiyatlar white burger tek köfteli 99 ekstra köfte 100gr 40, içecek 25 , patates 35 civarı, patatesi peynirli vs alırsanız fiyat çıkıyor. shake shack seven biri iseniz burayı mutlaka deneyin derim! Fazla aç değilseniz yediğim menüyü 2 kişi paylaşımlı alabilirsiniz, hamburgeri sipariş sırasında kesilmesini söylerseniz o şekilde servis ederler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 13 Kasım 2022; 16:3:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
White Burger by Serhat Doğramacı: Tadım Notları ve Görseller
White Burger by Serhat Doğramacı, son zamanların gözde hamburgercilerinden biri. Kadıköy'deki şubesiyle dikkatleri üzerine çeken mekan, beyaz ekmeği ve lezzetli soslarıyla öne çıkıyor.
White Burger Menüsü ve Fiyatları
White Burger'in menüsü sade ama tatmin edici. Menüde klasik burgerlerin yanı sıra özel soslu ve malzemelerle hazırlanan imza burgerler de yer alıyor. Hamburgerlerin fiyatları 75 TL ile 120 TL arasında değişiyor.
White Burger Tadım Notları
White Burger'in tadımını yaptığımızda, hamburgerlerin gerçekten lezzetli olduğunu gördük. Beyaz ekmek yumuşak ve hafifti ve burgerlerdeki malzemeler tazeydi ve birbirini tamamlıyordu. Özellikle "White Burger" ve "Truffle Burger" isimli burgerleri tavsiye ediyoruz.
White Burger Kadıköy Yorumları
White Burger Kadıköy şubesi, yorumlarda genellikle olumlu notlar alıyor. Müşteriler, lezzetli hamburgerlerin yanı sıra güleryüzlü personeli ve şık dekorasyonu övüyor.
White Burger Fotoğrafları
White Burger'in Instagram hesabında ve müşteri yorumlarında hamburgerlerin ve mekanın fotoğraflarını bulabilirsiniz. Bu fotoğraflar, burgerlerin iştah açıcı görünümünü ve mekanın atmosferini görmenize yardımcı olacaktır.
White Burger Şubeleri
White Burger'in şu anda yalnızca Kadıköy'de bir şubesi bulunuyor. Ancak ilerleyen zamanlarda başka şubeler açılması bekleniyor.