Bildirim
whited00r sonrası App Store ve SMS sorunu !! Acil Yardım !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
üst konularda yeni güncellemesi çıktı 5.2 onu indirip kurun cydia ve whited00r store =appstore adli app in içinde -
quote:
Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO
üst konularda yeni güncellemesi çıktı 5.2 onu indirip kurun cydia ve whited00r store =appstore adli app in içinde
tamam download ettim kurucam sağolda sms olayını napıcam ? -
quote:
Orijinalden alıntı: caylak_okan
quote:
üst konularda yeni güncellemesi çıktı 5.2 onu indirip kurun cydia ve whited00r store =appstore adli app in içinde
tamam download ettim kurucam sağolda sms olayını napıcam ?
smsleriniz için eski backup kaydiniza erişmeniz gerek 3.1.3 e mi kayıtlıydı sms ler yoksa 4.2.1 mi ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: caylak_okan
quote:
tamam download ettim kurucam sağolda sms olayını napıcam ?
smsleriniz için eski backup kaydiniza erişmeniz gerek 3.1.3 e mi kayıtlıydı sms ler yoksa 4.2.1 mi ?
smslerim 3.1.2 deydi daha sonra whited00ru kurmak için 3.1.3 e çevirdim ve whited00ru kurdum ve az önce farkettim rehberimde iphone'a kayıtlı olan yaklaşık 30 kişi silinmiş
-
yardım edin abi lütfen !!
-
5.2 kurdktan snra yedek aldıysan yeddekten geri yükle gelr -
quote:
Orijinalden alıntı: sinan_3706
5.2 kurdktan snra yedek aldıysan yeddekten geri yükle gelr
yedek almadım abi işte sorunda bu -
iTunes'dan yedek almadıysanız başka nasıl rehber+mesajları yüklemeyi düşünüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X