Şimdi Ara

whiteface sultan papağan arıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elinde whiteface sultan papağan olan varsa benimle bağlantıya geçsin whiteface almak istiyorum !!!!!
    mümkünse yavru olması tercihidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquee -- 11 Ocak 2012; 0:31:54 >

• hocam bırak white face'i normal sultan yavrusu bile bulunmuyormuş piyasada yurtdışından hayvan girişi mi ne yasaklanmış artık sadece elinde kendi çiftini besliyenlerden yavru bulabilirsin ...
  • White face yerine beyaz yüzlü desek olmuyor mu?
  • ya yok elinde olan varda cidden dediğin gibi az bulunuyor bende az bulanandan istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee

ya yok elinde olan varda cidden dediğin gibi az bulunuyor bende az bulanandan istiyorum

bende dayım yoluyla var çiftler sürekli yavruluyor ama eskişehirlisin malesef ve çok ilginçtir anne babadan bol bol lutinosu pied'i gelmekteyken baba whiteface olmasına rağmen whiteface yavru çıkmadı şimdiye kadar hiç

quote:

Orijinalden alıntı: Ata

White face yerine beyaz yüzlü desek olmuyor mu?

türleri orjinal ismi ile kullanmak daha mantıklıklı ... lutino'ya sarşın albino'yada akşın dememiz gerekiyor demediğimize göre white face

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_efendi -- 27 Ağustos 2009; 17:06:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.