Şimdi Ara

Sultan Papağanım Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün akşam uzun süredir papağan beslemek istediğimden dolayı 1 tane yavru sultan sahiplendim. Aldığım kişi 42 günlük olduğunu söyledi. Bildiğim kadarıyla ilk aldığınız zaman yabancı oluyor ancak ne kadar sürede alışır bana ? Gerçi bu akşam birden hareketlenmeye başladı ama oyun mu oynuyor yoksa başka bir sıkıntısı mı var anlayamadım. Şuan cinsiyeti de belli olmuyor bildiğim kadarıyla resimlerden anlayabilen varsa, yardımcı olursa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onebelegidico -- 28 Aralık 2019; 0:15:43 >

• videodaki hareketin anlamı, dışarı çıkmak istiyor. uçmak istiyor odada. cama dikkat et, tuvaleti filan da, ocağa da. tekrar kafese koymak için, kafesin kapısını yanına götür içeri girecek şekilde
  • anladım hocam peki şuan hiç ötmemesi dişi olduğu anlamına mı geliyor bugün alısmaya başladı elimden yem falan verdim yedi. Hergün tekrarlıcam elden beslemeyi daha cok alısıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onebelegidico

anladım hocam peki şuan hiç ötmemesi dişi olduğu anlamına mı geliyor bugün alısmaya başladı elimden yem falan verdim yedi. Hergün tekrarlıcam elden beslemeyi daha cok alısıcak
    tek tip öterse dişidir,alışması için 1 2 hafta kafesten çıkarma .kafesin içine elini uzat eline gelene kadar bekle
  • anladım hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.