Bildirim
Whm Kurulumu Süresi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayır o kadar sürmez tabiki:) sunucunuzu nerden aldınız, nedeni aldığınız yerin gerekli ciddiyeti göstermemesinden kaynaklanır başka bir nedeni olamaz,:)
Saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®
hayır o kadar sürmez tabiki:) sunucunuzu nerden aldınız, nedeni aldığınız yerin gerekli ciddiyeti göstermemesinden kaynaklanır başka bir nedeni olamaz,:)
Saygılar
bende öyle tahmin etmiştim ancak söyle bir durum var sunucuya ipden bağlanmaya çalışıyorum
ip/cpanel yapıyorum panel şifre alanı çıkıyor kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum yok sanki hesap yokmuş gibi davranıyor ve şuan 4 5 adet müşterim para iadesi istiyor haklılar 3üncü gün bugün sitelerine erişim yok bu gibi durumda ne yapabilirim..! -
sunucunu aldığın yerle iletişime geçmekten başka bir çaren yok gibi eğer reseller vs. değilde bir sunucu aldıysan ve sunucunu yönetmeye daha yatkın değilsen onlarla iletişime geç,
hizmet aldığın yeri bana pm ile bildirebilirmisin,
Saygılar, -
quote:
Orjinalden alıntı: ****
quote:
Orjinalden alıntı: bLuEbLooD®
Saygılar
bende öyle tahmin etmiştim ancak söyle bir durum var sunucuya ipden bağlanmaya çalışıyorum
ip/cpanel yapıyorum panel şifre alanı çıkıyor kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum yok sanki hesap yokmuş gibi davranıyor ve şuan 4 5 adet müşterim para iadesi istiyor haklılar 3üncü gün bugün sitelerine erişim yok bu gibi durumda ne yapabilirim..!
Gerçekten Zor bir Durum Allah kolaylık versin.
-
bende şunu anlamadım. şimdi sizin başka bi yerde hesabınız vardı yeni bi vps aldınız ancak vps nin açılmasını bekliyorsunuz. durum bundanmı mevcut.
Not= 1 vps kurulumu nerden baksan 1 saat falan sürer ayarlarıydı şuydu buydu falan filan. hadi 1.5 saat saat olsun.
Birde size eğer şifre verildi ise o şifreyi kullanamıyorsan şifre hatalı verilmiştir.
Aldığın yere ulaş onlar daha ayrıntılı yardımcı olurlar. Ancak buraya yazddığına göre galiba aldığın yerden kimseyi bulamıyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X