Şimdi Ara

whywouldnt ile sabaha kadar çalış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
4
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kanka sarmalı normal gelmişti netlerime göre, ona girebilirsin. geosu biraz zor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben her güne tyt koysam 2. günden cayıyorum daha mayıs var nisan bitmeden ayt bassam diye vicdan azabı geliyor. Deneme çözümlerinizi nasıl planlıyorsunuz şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam zamanın varsa verdiğin molalarda anlamadığın konuları İlber Ortaylı’dan falan dinle ders için değil de öyle hobi olarak ilgilen tarihle zaten yapıyorsun hem molaların güzel geçer hem de derse katkısı olur

• bi 15 dakika sakin kafayla düşünüp ekstrem bir program hazırlayacağım. standart programlara uyamıyorum, ipin ucu kaçıyor illa ki. fakat kasıntı olunca daha iyi uyum sağlıyorum.

kesinlikle tyt ve ayt denemesi koyacağım günlük, zaman sıkıntım yok zaten. gerekirse 2 saat daha az uyurum, ama bunu böyle bırakmam.

piyasadaki sağlam tyt denemelerini yazar mısınız gençler

• boş iş yolun sonunda baban zengin değilse 1000 dolara çalışacaksın yallah yatağa
  • standart insan modeli, parayı kırmak kolaydır, zor olduğunu empoze ettikleri için böyle düşünüyorsun.

• program hazır, gün ve gece olarak 2 kısımdan oluşuyor. 1 hafta eksiksiz yerine getirirsem coğrafya da dahil tüm konularım bitecek. bu sebeple foruma belli bir süre girmemeye karar verdim, muhtemelen telefonu kaldırır öyle devam ederim. herkese iyi çalışmalar.

• Mutualizm diyorsun ama caydın mı? Bu kadar erkenden yakışmadı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3TH3M -- 26 Nisan 2019; 3:25:52 >
  • Tarih icin onerilerimi bir arkadasa yazmistim aslinda. Altin degerinde onemli tavsiyeler var..

• Bu ne salavat zinciri mi ? Böyle altın çocukları görmek güzel

• orhan bencegay. O kullanıcısına yanıt
    hocam peki diğer filtrenin diğer kahvelerden farkı ne
  • Bu gece de ben varım. 1.30 gibi başlayacağım. Sabaha kadar götürmeye çalışacağım. Bu sene ilk defa deniyorum valla geçen sene çoğunlukla gece çalışırdım. Hadi bakalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.