Şimdi Ara

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GlaVe

Oyun için anasını satar bunlar...
    Kanıbozuk bunların helal süt emmemişler...
    Verdigin savaşı takdir ediyoruz alkoc devam et butun server duysun bu serefsizin adını

+1 bu hırsızları her yerde duyurmak gerek baska kımselerın canını yakmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

İnsan içine nasıl çıkıyorlar anlamıyorum. Ben olsam oyunu bırakırım. Hoş gerçi ben olamam çünkü kimsenin malında iteminde gözüm yok olanda göze alıyor.

BUNLARDA AR NAMUS HAYSİYET KUL HAKKI ARAMA ÇAMUR AKIYOR YANİ :))BENİM İTEMLERİMİDE BİLİOSUNUZ.+9 LARI İŞTE ONU BUNU SOYA SOYA YAPIYORLAR EE BİZEDE TEŞHİR ETMEK DÜŞÜYOR. TEPKİ GÖSTERMEK SİZLERLE PAYLAŞIP SİZLERİNDE ONUN NE MAL OLDUĞUNU BİLİP DİKKAT ETMENİZİ GÖSTERİORUZ.
    quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

Oyun için anasını satar bunlar...
    Kanıbozuk bunların helal süt emmemişler...
    Verdigin savaşı takdir ediyoruz alkoc devam et butun server duysun bu serefsizin adını

EVET HERKES DUYSUN DİYE BUNU YAPIYORUM ZATEN BİLGİ BELGELER SS LERİ SİZLE PAYLAŞTIM. DESTEK VEREN ARKADŞLARA TEPKİLERİNİ GÖSTERENLERE TEŞEKKÜR
    EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 20 Temmuz 2007; 12:39:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nehirgozlum

abıı haklısın ama thelast da onu sevdınden deıl np sınden dolayı saklıyorr adamlarr napsınalr sıralama derdınde hepsıı kımse takmıo onun yapdıkalrına ben andeream carıyımm ve 71 cı sırada bızım lcanımızz bızım clanda aslaa ole yamuk olmazz onun zaten ne oldu bellı hayranım senın playerlına ama favorım oncelıkle better ve
    __-_-___0000000dırr:Dlol yamtarrr

EVET ONLARDA BİLİOR DA İŞLERİNE GELMİOR. BİRİSİDE MERAK EDİP BU SS LERE PM LERE VE BANA SORMUYOR. KENDİLERİ BİLİR. BURDA SS LER PM LER KSC LER YAKINLARININ YAZDIKLARINI BEN UYDURMADIM GÖRMEK İSTERLERSE NE MAL OLDUĞUNU GÖRÜRLER AMA DEDİĞİM GİBİ GÖRMEK İSTEMİORLAR. THELASTTA HIRSIZLARI ARALARINDA BARINDIRMAKTAN MUTLU. DEVAM ETSİNLER BAKALIM.

• artık Whyyamtar hırsız deil diyen olmayacaktır heralde
  • BUNCA BİLGİ BELGE SS JPG KSC PM DEN SONRA ŞÜPHESİ OLAN VAR MI DOSTLAR :))) DAHA KOYMADIĞIM BİR ÇOK ŞEY DE VAR

ARESTE OLANLAR BU HIRSIZA PM LERİYLE LETTERLERİYLE GEREKEN DERSİ VERECEKTİR BUNA EMİNİM.

DESTEĞİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE
  • arada hatırlatmak lazım millete bu şereften yoksun mahluku :)))

KESİN NCS BASAR KAÇAR GÖRECEKSİNİZ DEMEDİ DEMEYİN :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

arada hatırlatmak lazım millete bu şereften yoksun mahluku :)))

basmıştır bilem ama kareterden kesin bir yerde deşifre olur abi bu arada caggidicaggidigaffur da cok pk yaptık belkı hatırlamazsın ama gercekten iyi birisin abicim arestekı nickim : CaptainSparrow du
  • Duyduğum kdr ncs basmış human olmuş.Ama takipteyim bulucam nicki o isimde clan kurup 1daha ncs attırcaz ^^sonuna kdr böyle gidicek

• quote:

Orjinalden alıntı: BloodGod

quote:

arada hatırlatmak lazım millete bu şereften yoksun mahluku :)))

basmıştır bilem ama kareterden kesin bir yerde deşifre olur abi bu arada caggidicaggidigaffur da cok pk yaptık belkı hatırlamazsın ama gercekten iyi birisin abicim arestekı nickim : CaptainSparrow du

teşekkürler :)

önemli olan bunu sağlamak yani iyi olarak anılabilmek. itemim levelim olacağına itibarım olsun iyi anılayım bunu sağlamak dır güzel olan.

deşifre edecez :)) ncs bassada ensesinde olacaz hep.

gaffur clanıda makara clandı ve kimse memnuniyetsiz ayrılmadı sanırım :)) herkes guzel exp kastı bende dahil zaten o yüzden herkesin gözü bizde olmuştu o zamanları :)

• quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

Duyduğum kdr ncs basmış human olmuş.Ama takipteyim bulucam nicki o isimde clan kurup 1daha ncs attırcaz ^^sonuna kdr böyle gidicek

evet ncs bastı diyorlar bende bekliorum ncs basmasını :))) yeni isminden devam ederiz artık.
  • kardeş ben biliyom bu adamı diyom nick bi yerden tanıdık geliyo..bende ığdırlıyım..bu adamın internet cafesi var..bende gitmiştim 2 sene önce ama hiç anlamıyodum dayımı tanıyo diye beni kasmıştı..ama ben bu adamı böyle biri olarak bilmezdim.. ben sorarım ona
  • quote:

evet shard 8 çaldıklarınında şahidi birisingen gelen bilgiler..

ne acıdır ki hırsız olan ex bug cu olan dupeci olan uniqleri bugla + layan birisini adam yerine koyanlar var.

hoş oyunla alakam kalmadı uzun zamandır ama yinede kul hakkı yiyenlerin ortalarda gezmesi hoş diğil.

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan)

AzeriHackerS mı O da çok şerefsizdi. Onun olduğunu bilmiyordum. Şimdi eski günleri hatırladım.Onun AppiadeS clanının alt clanını kurmuştum 4ppiadeS diye ondan sonraki gün bi girdim ally yok dedim nerde kral olmak için diğer clanlara verdim dedi. 1 oy için sattı. Bu arada adam ığdırlıda onun adı Ekber. Şerefsiz adi 1 herifin teki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 20 Temmuz 2007; 22:15:38 >

• PİSLİK AKIYOR KENDİSİNDEN VE ÇEVRESİNDEN İŞTE :==))) SONUNDA NCS BASMIŞ EHEHEH DAYANAMADI GALİBA BUNCA KİŞİNİN ETTİĞİ HAKARETLERE.

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan)

• adam k2 yi Zengin etti ncs Ler iLe
  • Bu olayların hepsi sanırım yamtarın reel paraya aldığı +8 raptorun çalınmasıyla başladı, zaten alp le beraber dupe programı arıyolardı, kendilerini o işe adamışlardı , ama şu varki azeri_76 nın hiç bir yamuğunu gormedim oyunda. bu oyundada kimseye yamuk yapcağını sanmam ,iyi insandır azeri_76
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Asi

kardeş ben biliyom bu adamı diyom nick bi yerden tanıdık geliyo..bende ığdırlıyım..bu adamın internet cafesi var..bende gitmiştim 2 sene önce ama hiç anlamıyodum dayımı tanıyo diye beni kasmıştı..ama ben bu adamı böyle biri olarak bilmezdim.. ben sorarım ona

bu arada sen inferno_76 nın yeğenimisin

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

Bu olayların hepsi sanırım yamtarın reel paraya aldığı +8 raptorun çalınmasıyla başladı, zaten alp le beraber dupe programı arıyolardı, kendilerini o işe adamışlardı , ama şu varki azeri_76 nın hiç bir yamuğunu gormedim oyunda. bu oyundada kimseye yamuk yapcağını sanmam ,iyi insandır azeri_76

niyetleri hepsinin bozuk birininde diğil ne zarar gördüysem bunlardan gördüm ben.

yeni nickini öğrenelimde gerekeni yapacaz k2 nezdinde uniq lere bugla + bas sonra sat sonra ncs bas temize çık yok öyle bişi k2 ye onlarca chardan ticket atıp gerekeni yapacaz
  • alın buda sitesi ko bölümü var kendi videolarını koymuş..bu konuyu bide oraya aç..
    @oguzhan78 hyr..
    alın edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R4V3N -- 21 Temmuz 2007; 15:23:08 >
  • burda onun sitesinin reklamını yapma bence editlersen sevinirim.

orada başka yerde açmaya gerek yok burada tüm bilgiler ss ler paylaşımlar var zaten yüreği olan bu bilgilerin aksini ispat etsin diğimi.

ncs bassada temize çıkamıcak o charı k2 ye ticketlara boğucaz evelallah forumunda desteğiyle
  • quote:

burda onun sitesinin reklamını yapma bence editlersen sevinirim.

orada başka yerde açmaya gerek yok burada tüm bilgiler ss ler paylaşımlar var zaten yüreği olan bu bilgilerin aksini ispat etsin diğimi.

ncs bassada temize çıkamıcak o charı k2 ye ticketlara boğucaz evelallah forumunda desteğiyle

ewet pesini bırakmamak lazım ncs basıp kacmak yok abi yeni nickini ogrendıgın anda buraya koyarsan cok seviniriz herkez hırsızı tanısın ve canı yanmasın diye vatana millete hayırlı iş yapmıs olursun vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 21 Temmuz 2007; 14:38:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.