Şimdi Ara

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada yamtar dediğimizde 35 yaşında koca adam haa.. kücük cocuk filan sanmayın sakın onu,
  • farkedermi benim yaşım da 32 yaşla mı oluyor dürüstlük namus şeref haysiyet

35 yaşında adam olamadıysa o onun sorunu oyun için o yaşta bu haysiyetsizliği yaparken düşünecek bunları
  • EVET ARKADAŞLAR HIRSIZ NCS BASTI SONUNDA PİSLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN EXP BUG UNİQ BUQ HIRSIZLIK BUNLARDAN KAÇMAK İÇİN NCS BASTI ŞİMDİ YENİ NİCKİNİ TEŞHİR EDİCEM DAHA SONRA

FORUMDAKİ KARDEŞLERDEN YARDIM İSTEYECEM.
    PERASTİS BU BUGU YAPANLARIN HESAPLARININ KAPATILACAĞINI SÖYLEMİŞTİ.

BİZLERDE HANGİ SERVERDA OLURSAK OLALIM HAZIR BİR TİCKETİ ATIP BU CHARIN BU BUGLARDAN YARARLANDIĞI VE BU İTEMLERİ SATARAK ÇOK KİŞİNİN CANINI YAKTIĞINI VE BU HESABIN KAPTILMASI GEREKTİĞİNİ YAZICAZ.

BUNU İNGİLİZCE ÇEVİRİ EDEBİLİRSEM SİZLERLE PAYLAŞIP SİZLERDEN BU TİCKETİ ATMANIZI RİCA EDECEĞİM UMARIM YARDIMCI OLURSUNUZ.

TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

EVET ARKADAŞLAR HIRSIZ NCS BASTI SONUNDA PİSLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN EXP BUG UNİQ BUQ HIRSIZLIK BUNLARDAN KAÇMAK İÇİN NCS BASTI ŞİMDİ YENİ NİCKİNİ TEŞHİR EDİCEM DAHA SONRA

BİZLERDE HANGİ SERVERDA OLURSAK OLALIM HAZIR BİR TİCKETİ ATIP BU CHARIN BU BUGLARDAN YARARLANDIĞI VE BU İTEMLERİ SATARAK ÇOK KİŞİNİN CANINI YAKTIĞINI VE BU HESABIN KAPTILMASI GEREKTİĞİNİ YAZICAZ.

BUNU İNGİLİZCE ÇEVİRİ EDEBİLİRSEM SİZLERLE PAYLAŞIP SİZLERDEN BU TİCKETİ ATMANIZI RİCA EDECEĞİM UMARIM YARDIMCI OLURSUNUZ.

TEŞEKKÜR EDERİM.

=))) o ncs atıcak biz clan kurucaz kaçışı yoq k2 bize prim vermesi lzm bizim sayemizde ncs satıo:D

• quote:

EVET ARKADAŞLAR HIRSIZ NCS BASTI SONUNDA PİSLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN EXP BUG UNİQ BUQ HIRSIZLIK BUNLARDAN KAÇMAK İÇİN NCS BASTI ŞİMDİ YENİ NİCKİNİ TEŞHİR EDİCEM DAHA SONRA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Ondan hiç letter aldınızımı aldığınız letterda o ismini değiştirdimi sizdede değişirdi kontrol edebilrsiniz.Yada 3 gün araştırın +9 raptor lu yeni türeyen biri varsa kesin odur

• eheh yok nerde letter atıcak yüzmü var letspk clanındaymış kagan mış sonu nickinin onu öğrenicez sorun yok da şimdi ingilizce bilen birilerinden güzel 1 metin yazdırıp sizlerden yollamanızı rica edeceğiz umarım desteklerinizi esirgemessiniz.

teşekkürler
  • buLunur merak etmeyin aLkoc un botunun numarasına bakmaya geir yakında
  • quote:

eheh yok nerde letter atıcak yüzmü var letspk clanındaymış kagan mış sonu nickinin onu öğrenicez sorun yok da şimdi ingilizce bilen birilerinden güzel 1 metin yazdırıp sizlerden yollamanızı rica edeceğiz umarım desteklerinizi esirgemessiniz.

teşekkürler

Öyle herhangi bi chardan atıcaksanız areste 57 lvl charım var pm den ıd: pass: yollıyabilirim.
    Ve siz metini yazın ben ablama çevirtireyim Övünmek gibi olmasın Üniversitede Stajer(ing.Bölümü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Mustafa| -- 22 Temmuz 2007; 15:18:44 >
  • HER CHARDAN ATILABİLİR HER SERVERDEN OLABİLİR 1 METİN YAZICAZ HERKES ONU PASTE EDİP YOLLICAK O KADAR.

İNG METİN İÇİN İYİ İNG BİLEN BİRİYLE MSN DE KONUŞUP NE YAZCAMIZI SÖLEMEK GEREK SANIRIM.
  • quote:

HER CHARDAN ATILABİLİR HER SERVERDEN OLABİLİR 1 METİN YAZICAZ HERKES ONU PASTE EDİP YOLLICAK O KADAR.

İNG METİN İÇİN İYİ İNG BİLEN BİRİYLE MSN DE KONUŞUP NE YAZCAMIZI SÖLEMEK GEREK SANIRIM.

Bu adresi ekleyebilrsiniz cevrimpichi_35@hotmail.com Ablam gerçekten ilgilenir ingilizcesi baya iyi diyorum ya Üniversitede İngilizce ile Satjer.
  • tamam teşekkür ederim yardım isticem sizden.
  • hemencevir den cevbireLinm
  • benımde bıras ıng war belkı yardımcı olabılırm
  • olsun bu konu ya her gün güncel gelişmeler oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

olsun bu konu ya her gün güncel gelişmeler oluyo

lol.gif
  • alkoc abi seni herkes biliyo yamtarıda
  • Ferhat abi sonuna kadar arkandayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

olsun bu konu ya her gün güncel gelişmeler oluyo

lol.gif

gercekten olsun yaw vatana millete hayırlı bi konu bu
  • WHYYAMTARI BULDUM SANIRIM şuan kendisi humandır nick IDMGI +9 raptorlu 80 lwl warrior geziyo ortada daha bugün piyasaya çıktı umarım yardımım olmuştur kesin o olduguna eminim !!
  • +9 raptorlu ve human fivestar var fivestarı daha bugün gördüm büyük ihtimal WHYYAMTAR IDMGI dır .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.