Şimdi Ara

Wi-Fi Adaptör Tavsiyesi (5GHz, 100 MBit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notebook'umda 30 MBit hız alıyorum ve ara ara kopmalar oluyor. Babamın yada kardeşimin bilgisayarında, telefonlarımızda 100 MBit alabildiğimi, kopmalar olmadığını fark ettim. Anladım ki sorun notebook'umun yalnızca 2.4 GHz desteklemesiymiş.

Özetle 5 GHz frekans ve 100 MBit hız destekleyen Wi-Fi adaptörüne ihtiyacım var. Çok satan ürünlere baktığımda USB 2.0 ürünler görüyorum. USB 2.0 veri transferi hızı çok düşük olmaz mı? Ne dersiniz? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostaGüvercini -- 8 Aralık 2020; 11:5:27 >

• Notebook modelinize uygun bir Ac destekli dahili adaptör bulup içinden değiştirin. Dışarıda çıkıntı gibi duruyor adaptörler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 28 Kasım 2020; 23:38:55 >

• Teşekkürler. Gerçekten çok iyi ve uygun fiyatlı görünüyor. Umarım gelince sorunsuz bir şekilde takabilirim.

• Cihaza göre soket girişleri değişiyor wifi kartların uyumsuz kart almayın.

• Neye dayanarak hangi bilgiye istinaden kafadan ngff bir kart önerdi üstte link veren arkadaş bilmiyorum ama bilgisayarınız ngff destekli olmayabilir. (çok yüksek ihtimalle değil)

5 GHz desteklemeyen bilgisayar zaten görece eski (3+ yıldan eski) olduğunu düşünürsek eğer; diğer arkadaş gibi ngff kartlarla uyumsuz olduğunu tahmin ediyorum ben. Bence bilgisayarınız muhtemelen klasik half mini pci-e soketlidir. Tabii yine de görmeden kesin bir şey söylemek mümkün değil.

En iyisi eskisini söküp fotoğrafını çekin atın buraya ve ona göre tavsiye isteyin öyle daha sağlıklı olur.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt

Kartın açıklamasında hangi ürüne olup olmayacağını belirtildiği için en güncel kartı önerim ama arkadaşın uyumluluk sorunu yaşamaması için kontrol etmesi iyi olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mini PCI eklentili versiyonuda çıkmış ve alırken AX210 modelini tercih et.

https://tr.aliexpress.com/item/4000967116224.html?spm=a2g0o.cart.0.0.45123c00QpoOib&mp=1

• alibaba A kullanıcısına yanıt

ben de de benzer durum var

dahili AC kart bulamıyorum, 5 yıllık dell 3542 model notebook için.

BT ile çakışmasından dolayı harici adaptör kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 6 Ocak 2021; 23:34:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.