Benim ewim 2 katlı ust katta airties wi-fi modem war alt katta ise pc ile yan yana duran tw war pc yi ben wi-fi ile net e sokuyorum we kablo cekmeden pc den kopruleme yaparak dreambox 600 umuda net e baglamak istiyorum.
bunu yapmamın amacı kablo istemiyorum ewde sadece dreambox ile pc arasında ethernet kablosu olsun istiyorum
pc de pci wi-fi kart + ethernet kart war dreambox da ethernet port war
pc den aldıgım wi-fi yi nasıl dreambox a yonlendirip(kopruleyip) internete girerim. umarım yeterince acıklayıcı olmustur. olmadı ise daha detaylı acıklayabilirim
bıldıgım kadarı ıle phılps de bu tarz bır alet vardı bakayım hele,
bununla yapabılıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: juiceles
Öncelikler herkeze simdiden tesekkur ederim.
Benim ewim 2 katlı ust katta airties wi-fi modem war alt katta ise pc ile yan yana duran tw war pc yi ben wi-fi ile net e sokuyorum we kablo cekmeden pc den kopruleme yaparak dreambox 600 umuda net e baglamak istiyorum.
bunu yapmamın amacı kablo istemiyorum ewde sadece dreambox ile pc arasında ethernet kablosu olsun istiyorum
pc de pci wi-fi kart + ethernet kart war dreambox da ethernet port war
pc den aldıgım wi-fi yi nasıl dreambox a yonlendirip(kopruleyip) internete girerim. umarım yeterince acıklayıcı olmustur. olmadı ise daha detaylı acıklayabilirim
asagidaki linkte goreceginiz cihaz da isinizi gorur saniyorum saygilar
linkinde bulabileceğin Airties AP-301 access pointi bridge (köprü) olarak konfigüre edip evinizdeki Airties kablosuz modeme bağlanacak şekilde ayarlayıp eğer şifreleme kullanıyorsanız gerekli şifreleri yazdıktan sonra AP-301 in arkasındaki ethernet portuna Dreambox ı bağlarsanız kablosuz olarak Dreambox u internete ve ağınıza dahil edebilirsiniz.