Şimdi Ara

Wi-fi problemi acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler Asus x550 c serisi bir laptopum wi-fiye bağlıyken bianda internet gidiyor sorun gider dediğimde kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu yazıyor bunu bazen düzeltiyor bazen düzeltmiyor ve sadece kendi internetimde değil başka wi-fiye bağlandığımdada aynı sorunu yaşıyorum format attım yeni win 8.1 pro gene düzelmedi bunun sebebi nedir lütfen anlayan bilen biri yardım etsin kaç gündür delirtti beni bu laptop

• Dns değiştir.
    En güncel wireless sürücüsünü indirip kur.Asus sitesindeki genellikle eski sürücüdir.
    Kablosuz aygıt sürücünü markanın üretici sitesinden indir veya iobit driver booster 3 programı ile güncelleyebilirsin.
    Bunlar çözüm olmazsa internet sağlayıcında bir problem olabilir telefon edersin bi kontrol etsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci evinde kalıyorum dolayısıyla 2-3 laptop daha var internet kullanan onların bilgisayarında herhangi bir sorun yok ev arkadaşlarımın birisinin laptopouda asus x552 serisi oda benim laptopla aynı wireless sürücüsünü kullanıyor ondada problem yok sadece bende var bu problem geriye bi dns kaldı heralde onu hiç denemedim daha ama onuda deneyim bi
  • dns değiştirdim reset attım 5 dakika sonra felan gene aynı oldu sorun gider yaptım düzeldi tekrar ama reset atıp tekrar bağlanınca gene aynı hatayı veriyo tekrar sorun gider yapıyorum vs. vs. böyle gidiyo olay
     Wi-fi problemi acil yardım lütfen Wi-fi problemi acil yardım lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.