Şimdi Ara

Wi-Fi Sinyali Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Evimde anlamlandıramadığım bir şekilde Wi-Fi sinyali dağılmıyor. Farklı ve çok kaliteli modemler denedim, farklı pozisyonlar vb. bir çok şey denedim ancak bir türlü tüm eve sinyal dağıtamadım üstelik evi geçtim yan odada 1 diş zor çekiyor hatta bazen kopmalar yaşıyorum. Ne asansör boşluğu ne başka bir şey wi-fi sinyalini bozmaya olanak sağlayacak hiç bir şey yok evin bitişiğinde. Bu konuda görüş ve fikirleriniz nelerdir?

Not : Türknet kullanıyorum, sinyal gücünü az gönderme vb. bir şey olabilir mi alakası? Altyapı 24 mbps desteklediği halde bana 8 mbps geliyor bir türlü düzeltemediler şu an iptal etme ve farklı bir internet sağlayıcısına geçme aşamasındayım.

• Modemin içinden Wifi ayarlarından 20/"40 yazar. Sinyal gücü bölümünde yer alır. Onu en yüksek yap. Bir de modemi evin ortasında bir yere konumlandır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojidnyasi

Modemin içinden Wifi ayarlarından 20/"40 yazar. Sinyal gücü bölümünde yer alır. Onu en yüksek yap. Bir de modemi evin ortasında bir yere konumlandır.
    Ayarlar dediğiniz şekilde, konumlandırma konusunda ise yapılabilecek her şeyi yaptım, ancak bir fark oluşmadı maalesef.
  • cihazınızda konumu china seçin bu biraz daha limitleri zorlayacaktır, ama sorunun binanızda kullanılan malzeme olduğunu düşünüyorum, kafes görevi görüyor olabilir odalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D66DD504

cihazınızda konumu china seçin bu biraz daha limitleri zorlayacaktır, ama sorunun binanızda kullanılan malzeme olduğunu düşünüyorum, kafes görevi görüyor olabilir odalar.
    Büyük ihtimalle haklısınız, çünkü öncesinde bu sorunu yaşamıyordum. Pekala, dediğini gibi konum değiştirmeyi de deneyeceğim, teşekkür ederim.
  • Powerline kitlerden kullanabilirsiniz. Evin elektrik tesisatı üzerinden interneti alıp kablosuz dağıtabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evin merkezinde konumlandırıp kullanınız ve modemın dp ayarının yüksek olmasına dikkat etmeliydiniz almadan önce?
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı okumalıydınız yorum yapmadan önce? Bu dediklerinizin hepsinin farklı varyasyonlarda defalarca denendiğini belirttim ilk mesajda.
  • sellim81 S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam çözüme kavuşmadımı peki?
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    Yine kusursuz bir kalite yakalayamasam da Türknet dışında bir internet sağlayıcısına geçtiğimde gerçekten fayda sağladı. Hani bunu Türknet kötüydü anlamında demiyorum ancak çözüm sunamadılar. Superonline'a geçmeden önce dedim anlaştım bu sorunum devam edecekse geçmeyeceğim şeklinde ve kabul ettiler. Önceden yan odada bağlantılar koparken şu an tüm evde sinyal var, ancak evin diğer tarafında bağlantılarda kopma oluyor maalesef.
  • sellim81 S kullanıcısına yanıt
    Benimde süperonlinede dilim yandıda bir defa sanırım genel olarak alt yapı sorunu var net konusunda Trde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.