evimde biri laptop olmak üzere 2 tane pc var. modem desktop pcye bağlı durumda(rc-45 ile) nete rahatlıkla girebiliyorum.modemin ayrıca wi-fi özelliğide var. laptopumdan wi-fi ile bağlanmak istediğimde hata veriyor ve bağlanamıyorum.bağlan diyorum bağlantı kuruluyor daha sonra ağ adresi alınıyor diyor daha sonra bağlanamadı yazısı çıkıyor ekrana. bu döngüyü devamlı tekrarlıyor. lütfen bir çözüm yolu söyleyin çıldırmak üzereyim
Şifreyi düzgün yazdığına emin ol yada modeme rest atıp düzgün bir kolay şifrekoy 1234567890 gibi öle dene tekrar girmesse 192.168.2.1 e gir oradan wireless ayarlarına bi bak
şifre çözüm yolunu çok denedim ama yinede düzelmedi. wireless ayarlarına bak derken tam olarak ne tür ayarlara bakim biraz daha açıklayıcı anlatırsanız sevinirim
orda bazı kanal ayarları var onları tam olarak bilmiyorum ama bilgisayarcı tandığın yada türk telekomun müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin oradaki ayarla oynamıştım kazarak wireles ile bağlanamamıştım senin sorununda benim gibi bence modemi götür interneti olan bir bilgisayarcıya orda sana ayarları yapıp verirler