Şimdi Ara

Wi-Max destekli Motorola Photon 4G, 31 Temmuz'da satışa sunuluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefon çok güzel ama buraya gelmiyo gelsede 1600 tl den aşağı olmaz ama hakikatten 10 üzerinden 10 diyebiliriz şekli çok güzel ı phone gibi araba takozu gibi değil karizması var
  • Kadikoy de inceledim. Klasik Motorola kalitesi.

Konusacak pek fazla birsey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Kadikoy de inceledim. Klasik Motorola kalitesi.

Konusacak pek fazla birsey yok.

Ne kadar fiyatı ekranı nasıl netten satış yokmu
  • 1600 lira dediler fiyatina. Amerika icin uretilmis, Sprint cihazi, Avrupa surumu yok.

Milestone umu iflas edene kadar kullanmayi dusunurken, bana Atrix'ten daha cekici gelen tek cihaz.

Enfes ya!
  • 1600 uçmuşlar ya o fiyata disbirütör garantili sgs2 varken garantisiz ürün almak birde tamir bile ettiremezsin
  • SGS 2 mi? Adi plastik kasa ve pis sari ekranli, batarya sorunlu cihazin her tarafi garantili olsa ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun 199$ a satıldığını sanan ne kadar çok kişi varmış yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Vayy bee!
    Herkes fiyatına takmış durumda.
    Yukarıdaki bazı arkadaşların bu telefonu Amerika'dan getirtip sim kartlarını sokacak delik ararkenki suratlarının halini görmek isterdim.

Bu mesaj burada kaldıkça daha da kepaze oluyorsunuz. Bence silin veya bu cehalet akan yorumunuzu düzenleyin.
  • arkadaşlar herkes fiyat konusuna takmış.Gereksiz yere de uzamış muhabbet. Telefon hakkında daha çok bilgiye ihtiyaç var bence bilgi sahipleri konunun akışınını değiştirmeliler. Amerikadan almayı düşünüyorum. Atrix 450 dolar bu 500 dolar civarı.Atrix le Photon arasında ne fark var.Hangisi daha iyi.Benim ilk gördüğüm atrix te 1080p kayıt var bunda 720p. Atrix i alıp beğenen çok ama ya bunu alanlar nerde az da onlar gelsin şu başlığa :)
  • bu telefonu yurtdışından getirdik pasaporta kaydı yapıldı şu an telefoncuda kırılmayı bekliyor. kırılır mı peki bilgisi olan yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.