Şimdi Ara

Wi-Max destekli Motorola Photon 4G, 31 Temmuz'da satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Motorola'nın üst düzey akıllı telefonu Photon 4G'nin Sprint aracılığıyla Amerika'da, 2 yıllık sözleşme karşılığında 199$'a satışa sunulacağı anons edildi.

Sprint kullanıcılarının geri sayıma başladığı Photon 4G'nin, Motorola'nın Wi-Max desteği sunan ilk akıllı telefonu olduğu belirtiliyor.

1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformunun ve 1 GB RAM'in gücünü arkasına alan Photon 4G, Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor. Köşeli tasarımıyla dikkat çeken telefonda, 4.3-inç boyutunda ve 540 x 960 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 16 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Telefonun depolama kapasitesi microSD kartlar yardımıyla 48 GB'a kadar arttırılabiliyor.

Biri görüntülü konuşma için (VGA) diğeri anı yakalamak için (8 megapiksel - çift led flaşlı) olmak üzere telefonda iki tane kamera bulunuyor. 8 megapiksellik kamera aynı zamanda 720p video kaydı yapabilmekte. Son olarak 1700 mAh bataryaya sahip telefon, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS üçlüsüyle donatılmış.

• 199$ Türkiye'ye gelince 1600 TL Adalet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit21

199$ Türkiye'ye gelince 1600 TL Adalet :)

valla ya.Türkiye ye gelirmiki ?
  • Türkiyede 1500-2000 tl olur ne olsa Türkiye Zengin Ülke :)
  • Fiyatı acayip uygun
  • normalde 199$ olan telefona türkiyede 3 katı para vermek nasıl bir adalet nasıl bir mantıktır yav türkiye zengin ya, en fazla ne kadar kazıklarız diye düşünüyorlar:@
  • Arkadaşım o fiyat 2 yıllık sözleşme karşılığı o kadar çok istiyosan türkiyede de war öyle kampanyalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarım şık motorola eski günlerine dönme sinyalleri veriyor.
  • Arkadaşlar,

2 yıllık sözleşme ile 199 dolar.Sözleşmesiz 500-600 dolara satılır muhtemelen.
  • quote:

199$ Türkiyeye gelince 1600 TL Adalet :)

İlk okul terk! Yazıda 200 dolar + sözleşme diyor. Bu sözleşme aylık en az 20 ile 35 dolar arasıdır normal fiyattan daha da pahalı oluyor haliylen bu da eger türkiyeye gelirse aynı fiyata olur demek
  • Güçlü bir donanıma sahip görünüyor
  • Vayy bee!
    Herkes fiyatına takmış durumda.
    Yukarıdaki bazı arkadaşların bu telefonu Amerika'dan getirtip sim kartlarını sokacak delik ararkenki suratlarının halini görmek isterdim.
  • wimax ın geliştiricleri bile desteği kesti. Türkiyeye gelmeden öldü. Hala telefonlara entegre etmek maliyet yükseltmekten başka işe yaramaz...
  • cihaz türkiye'ye gelmez ama gsm ağlarını destekliyor yani sim kart takıp kullanılanabilir ama gprs,edge ve 3g'yi desteklediğine dair bir bilgi bulamadım getirilirse internete bağlanılır mı bilmiyorum

edit: scroll'da wimax işe yaramaz 3g üzerinden bağlanmak zorundasınız tarzında bir bilgi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wentworthscofield -- 11 Ağustos 2011; 15:17:51 >
  • motorola pazara tutunmaya çalışıyor ama işi çok zor.. Ben nexus prime'ı bekliyorum. Super amoled HD ekranı olacak ve android'in sınırlarını zorlayacakmış google'ın bu telefonu..:)
  • boşversene dostum motorolanın tasarımı yeter tasarımı iyi çizmişler muhtemelen 3g desteğide vardır
  • bu telefonu uluslararası kullanabiliyorsunuz. sözleşme o şekilde. ayrıca sim kart yuvası var ve türkiyede çalışıyor. sprintten alacağım bu hafta. 200 dolar artı aylık 60 dolar herşeyi içinde.
  • ayrıca 3g ve 4g desteği var
  • Avrupada satılıyor mu ,satılıyorsa link var mı
  • quote:

199$ Türkiye'ye gelince 1600 TL Adalet :)

VALLA DOĞRU SÖZE NE DİR HOCAM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.