Şimdi Ara

Wibtek H77-M aldım, tavsiye ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay bu ürünü aldım kargo dahil 12 taksit 150ye mal oldu, aradığım özellikteki en ucuz üründü o nedenle tercih ettim oyun ve htpc sistemim için ve çok memnun kaldım, almadan markadan korkuyordum açıkçası bilmediğimden ama hem boyut hem özellikler muhteşem gerçekten onboard ses kartı 5.1 kanal, hdmi çıkışı usb 3.0 mAtx boyutlar 4 ram slotu ve 6 sata çıkışı ile tüm isteklerimi yerine getirdi, en güzeli de gigabyte ve msi de usb 3.0 da sorun oluyordu birden bağlantı kopup geri geliyordu ve siz 3 tb diski aktardığını zannederken gece, sabah bağlantının koptuğunu görünce deliriyordum, reklam değildir kesinlikle, bu özelliklerde harika fiyat, gidip asusa gigaya hatta msi ye bile dünyaları bayılmayın derim
    Ürün şiddetle tavsiyemdir

• hayırlı olsun hocam.bende sizin gibi aksine hep tanınmış ürünleri kullanmıyorum,alırkende tereddüt etmiyorum.beklentim çok yüksek olmuyor ve farklılık istiyorum.

biostar almıştım gecen yıl ve hala kullanıyorum.tık demedi hiç.f/p ürünleri bunlar.
  • nepasvior N kullanıcısına yanıt
    İlginç bir seçim hayırlı olsun
  • teşekkürler, karttan gerçekten çok memnunum aslında alırken bu kadar beklentim yoktu, o yüzden ucuz kart arayanlara iyi bir alternatif olabilir hem çok özellik hem sorunsuz hem de uygun fiyat olarak, belki çok üst seviye değil ama verilen parayı çok çok hakediyor
  • Ben de neredeyse 1 aydır bu karttan kullanmaktayım. Gerçekten güzel bir kart. Giriş seviyesi sistemler için güncel olanakların sağlandığı bir kart. Tek kötü tarafı sanırım biosudur. Ben en azından birazd daha detaylı bir bios bekliyordum ama bayağı sade bir biosla geldi. Biosu sitesindeki En son bios dosyasııla da güncelledim ama değişen bir şey olmadı. Ama çok ta şikayetim yok açıkçası...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.