Şimdi Ara

Wifi alici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba.binamda telefon hatti yok ve intetnetsizim.bunun icin cozum bulmaya basladim bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.

masaustu bilgisayarima wifi alici ve 15 km ye kadar ceken wifiler varmis.arkadasimin evide yaklasik 250 metre ileride.şimdi onla bağlantı yapmaya kalkissak iyi verim alir miyim.lutfen cevap verin yani cok muhtaç im şuanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 km defil 1.5 km yanlis yazmisim.

• Ben almistim everestin bir modelini pek tat vermiyo ama cekiyor

• Alıcıdan ziyade verici önemli.

• 2 tane cihaz alıcaksın sana 500 tl felan patlar önünüzde engel felan yok ise gayet iyi hız alırsınız ping konusunu bilemem . Cihaz Tp link Outdoor CPE210 9dbi bunun 15 dbi olanıda var birini alıcı birini verici olarak kullanacaksın.Ancak bunlar maliyetli olacağı için 3g modem tercih edebilirsiniz 6 ay ile 2 yıl içinde altyapınız başvuran abone sayısına göre çekilir.Türk telekom ise Eğer Btk devamlı şikayet ederseniz Bölge yoğunluğuna göre 1-2 ay içinde bağlanır .
  • Sorunu çözdüm hocam.Evimin balkonundan bi dukkan wifisi 4 diş cekiyor
    Odamdan ise 3 diş çekiyor.

Salondanda 2 diş.

Yani online oyun oymayabiliyorum.müzik dinleyebiliyorum

Hat cekilene kadar böyle idare olcak.ama işimi görüyor.

• alprnturkooz A kullanıcısına yanıt
    Senin adına sevindim kardeşim ancak access point yapabilirdim oda bir alternatif işte ttnetin verdiği modemlerden uzak ALLAH'A yakın ol :)
  • Saol kardeşim 3.5 5 megabite kadar çıkıyor hızı. Idare ediyor oyunlarda hızlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.