Öncelikle merhaba. Usb wirelless wifi cihazımın sadece antenını 10m kadar uztmak istiyorum. Bildiğiniz gibi usb ile bu kadar uzatmak pek mumkun değil. Benim sorum şu 10m anteni cihazdan ayırıp uzatsam herhangi bir sinyal kaybı vs download hızında düşmeler gibi kayıplar olurmu. Yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle merhaba. Usb wirelless wifi cihazımın sadece antenını 10m kadar uztmak istiyorum. Bildiğiniz gibi usb ile bu kadar uzatmak pek mumkun değil. Benim sorum şu 10m anteni cihazdan ayırıp uzatsam herhangi bir sinyal kaybı vs download hızında düşmeler gibi kayıplar olurmu. Yardımlarınızı bekliyorum
Anten uzatmada veri kaybı olur geçen sene benimde böyle bişeye ihtiyacım olduğunda (şuanda kullanmıyorum) detaylı araştıma yaparak birkaç da usb kablo deneyerek linkdeki usb uzatma kablosu aldım 5 metrelik ve kesinlikle veri kaybı yaşamadım yanlız kablo ucundaki kutu repeater kısmı dışarı geleceğinden sıvı temasını engellemen gerekiyor bu ürünle biribirine eklyerek 20 metreye kadar veri kaybı olmadan uzatabilirsin http://www.netsiparis.com/da-70130-3-digitus-usb-repeater-kablosu-usb-20-5-metre-_p18181067031