Şimdi Ara

wifi direct lumia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim telegonlarda bu mevcutmu. Yani hizli dosya transferi gibi ozellik varmi. Yoksa bile programla olabiliyormu? Androidlerde bu ozellik var ve bir filmi bes dk da atabiliyorlar. Yine ms nin azizliginemi geldim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var merak etme sen elmacılara sor bakalım o kadar para verip bluetooth yada ncf kullanabiliyorlarmı :) yada bunların ne olduklarını unutmuslarmı :) biraz bilinçli ol senin cihazın hem kaliteli hemde verdigin paranın sonuna kadar karsılıgını alıyorsun.
    Nasıl yapılır
    Kısaca denilen, internet paylasımını ac ve easy transfer programı uzerinden arkadasınıa baglan istedigin file al yada gonder aynı performansı alırsın diger sistemlerdeki.

baska anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 14 Nisan 2015; 12:12:17 >

• Hocam cok guzel anlatmissin valla biyle bisey oldugunu duyunca cok sevindim ama abdroid lerle veri transferi yapamiyorum tam olarak ne yapmam lazim. Sitelerdeki yazilardan fazla bisey anladigim soylenemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana verilen ip (uyglama icinde gorursun) yi karsı taraf tarayıcısında girince tum karsı tarafın dosyalarını gorebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 14 Nisan 2015; 12:11:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.