Şimdi Ara

Wifi güçlendirici önerisi olan var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bizim işyerinde sınırsız internet var ama evde yok. ev ile işyeri arasında da 370 metre mesafe var. evden işyerindeki internete baplanma imkanım varmı ? mesela işyerine iyi bir acces pont koysam evin damına da anten koysam bağlanabilirmiyim ??
     Wifi güçlendirici önerisi olan var mı??? Wifi güçlendirici önerisi olan var mı???[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratdmrkrn -- 17 Ağustos 2015; 11:23:02 >

• Arkadaşlar o kadar kişi görmüş hiç cevap yok lütfen yardım yaa
  • Ubnt ubiquti loco m2 işiniz görecektir.Sakın başka marka denemeyin bile üzülürsünüz.
    2 adet alacaksınız
    1 tanesini ap modunda dama kurun
    diğerini station modunda diğer dama.
    aşağı kablolarını çekin ve bağlanın.
    Sakın yüksek bir iç acces point alıp ordan deneyim demeyin paranız boşa gider.Bu işin tek çözümü dış cephe access point kullanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedense0101 -- 19 Ağustos 2015; 1:11:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedense0101

Ubnt ubiquti loco m2 işiniz görecektir.Sakın başka marka denemeyin bile üzülürsünüz.
    2 adet alacaksınız
    Sakın yüksek bir iç acces point alıp ordan deneyim demeyin paranız boşa gider.Bu işin tek çözümü dış cephe access point kullanmaktır.

Teşekkür ederim arkadaşım damda boşta duran bir tane çanak var sizce bunu da değerlendirerek güçlendirebilir miyim?
  • quote:

Ubnt ubiquti loco m2 işiniz görecektir.Sakın başka marka denemeyin bile üzülürsünüz.
    2 adet alacaksınız

Bu bahsettiğin cihaz 200 tl civarında bide 2 tane alınacak biraz pahalı gibi ama gerçekten işe yarayacağını bilsem alırım ben biraz araştırdım da bir ürün buldum maksimum 50 km menzilli falan yazmışlar ürünün adı TP-WA5110G Access Point sana zahmet bi incelesen bu ürün işimi görür mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muratdmrkrn

quote:

2 adet alacaksınız

Bu bahsettiğin cihaz 200 tl civarında bide 2 tane alınacak biraz pahalı gibi ama gerçekten işe yarayacağını bilsem alırım ben biraz araştırdım da bir ürün buldum maksimum 50 km menzilli falan yazmışlar ürünün adı TP-WA5110G Access Point sana zahmet bi incelesen bu ürün işimi görür mü

hocam son kez yazıyorum
    sizin istediğiniz uydu antenle falan güçlendirmek olsun , tplink olsun , Amerikayı yeniden keşfetmek gibi birşey.
    Adamlar zaten en stabilini yapmış.Airos diye yazılım yapmış.Baba gibi çalışıyor.Sen daha neyin peşindesin anlamadım ki
    Yeniden keşif istiyorsan ve hüsran istiyorsan buyur dene ama ben yardımcı olmak için yazdım
    biz o yolları geçtik kimse uğraşmasın istiyoruz ama siz diretiyorsunuz.Hadi herşeyi geçtim yazılımı nasıl halledecen ? Ya stabiliteyi ? stabilite herşeydir.
    örnek 15 km çeken wifi adaptörler var.100 tane ağ buluyor hep %70 -80-90 .Stabil bağlansın tanesine 150 tl verim hemen.Stabil Bağlanmaaaaazzz !
    git sıfır loco bi yerden rahatına bak .başkada bitşey demicem.
    Stabilite istiyorsan loco
    Heyecan istiyorsan diğerleri bu kadar basit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.