Şimdi Ara

Wifi ile bağlantı desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Atlanda HD Box kullanıyorum.Şuan Ethernet kablosuyla internete bağlanıyorum fakat kablosuza çevirmek istiyorum.Wifi Bridge almadan önce şunu sormak istiyorum.Elimde Robotics'in Wireless Adaptörü var(USB şeklinde olan). Ben bunu bir kablo vasıtasıyla Cihazıma Ethernet girişinde bağlasam bu şekilde sorunumu halledebilirmiyim? Halledebilirsem nasıl yapacağımı da söylerseniz sevinirim.
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim!

• quote:

Orijinalden alıntı: erdin006

Arkadaşlar merhaba,

Atlanda HD Box kullanıyorum.Şuan Ethernet kablosuyla internete bağlanıyorum fakat kablosuza çevirmek istiyorum.Wifi Bridge almadan önce şunu sormak istiyorum.Elimde Robotics'in Wireless Adaptörü var(USB şeklinde olan). Ben bunu bir kablo vasıtasıyla Cihazıma Ethernet girişinde bağlasam bu şekilde sorunumu halledebilirmiyim? Halledebilirsem nasıl yapacağımı da söylerseniz sevinirim.
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim!

usb adaptörü eternete nasıl bağlayacaksın anlayamadım bunu yapabişlirsen tabiki çalışır

dreambox'un usb modelleri yazılım ile direkt usb den neti alıyor

atalantada böyle bir özellik varmı bilemiyorum
  • Usb adaptörü ethernetten bağladığınızda driver yüklemesi nasıl olacak ya da ağ seçimini nasıl yapacaksınız? Eğer bunun için bir plugin vb. varsa belki çalışabilir ama pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmiTr55 -- 11 Mart 2012; 15:24:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.