Şimdi Ara

WIFI(KABLOSUZ) RÖLE KARTI TASARIMIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumları incelerken ESP8266 adında bir wifi özelliği olan kablosuz modüle denk geldim.Bu modülün genel kullanım amacı seri<-->wıfı dönüşüm olarak kullanılıyor.AT komutları ile kontrol ediyorsunuz.Biraz daha araştırınca bu modülün firmware değişikliği yapılıp içine lua diliyle program yazıldığını öğrendim.Modülde bulunan 7 adet pini giriş çıkış olarak kullanabiliyorsunuz.Ben 4 çıkış 2 giriş ve 1 adet de sensör bağlamak için pin bıraktım.Modülülün programlanması gene kart üzerinde bulunan seri girişlerden yapılıyor.Bu girişler için de pin yaptım.Sizde bir adet usb<-->seri dönüştürücü kullanarak devreyi programlayabilirsiniz. IDE olarak kullanılan ESPlorer kullanılıyor.Arama motorlarında nodemcu diye arama yaparsanız çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.Şu an için devrem web üzerinden ve devreye özel yazdığım android program vasıtası ile kontrol ediliyor.Programla çıkışların konumunu değiştirebilir girişlerin durumunu gözlemleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NADIR26 -- 2 Eylül 2015; 18:34:22 >

• Satıyor musunuz fiyat nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150TL
  • http://forum.donanimhaber.com/m_109711376/tm.htm

bu konudaki ile aynı mantık mı la mı çalışıyor ?
  • resimdeki ürunun 4 cikisi olani.cep telefonun wifi den direk karta baglanirsiniz istediginiz cikisi acip kaparsiniz.devreye harici anten baglaniyor anteni degistirerek cekim gucunu de arttirabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.