S.A arkadaslar öok garip ve ban kafayı yedirticek bir sorun var modemimde. Evimde modemime bağlı leptop masaüstü bilgisayar 3 telefon bağlı oluyo her zaman ve belli aralıklarla bunların hepsi aynı anda modemden kopuy. Hepsi kablosuz ve kablolu olarak bağladığımd hiçbir sorun yok Ve sadece herseyi modemden koparıp sadece 1 cihazla bağlandığımdada böle oluyor. Yaklasık 2 hafatadır böle ttneti aradım beni tplink türkiyeye önlendirdiler onlarda çözüm bulamadaı ve bende sizden yardım istiyorum kafayı yemek üzereyim yardım ediinnn not:modem markam td854w 1 yıldır güzelce kullanıyprum simdi böle bir sorun oldu.
Nasıl bir sorun var anlayamadım. Ayrıca dikkat ettim de o nasıl nick'tir.Lütfen biraz daha ciddi olalım.
quote:
Orijinalden alıntı: Virinom
Nasıl bir sorun var anlayamadım. Ayrıca dikkat ettim de o nasıl nick'tir.Lütfen biraz daha ciddi olalım.
evet biliyorum adımı seçerken iyi seçmedim bu sebepten zaten değistereceğim yanlız bu sorun evimdeki mikrodalga fırın gibi aletlerden kaynaklanıyo olabilir
Mikrodalga falan çalışmadığı zamanlarda etkilemez.Belki adaptörde bir sıkıntı olabilir.Ayrıca farklı wireless kanallarında deneyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme