S.a arkadaşlar evde kullandığım laptopum var atı olarak ekranı kırık bi laptopum var onuda hdmi ile tvye bağladım hd film izliyourum oyun vs. için neyse vipmerkezi ne vip üyeyim HD filmleri(15gb) kendi bilgisayarımdan indiririm genelde annem-babam koy bi film izleyelim deiklerinde dosya paylaşımı verip 15 gb lık dosayı bi başlatıyorum normal indirme hızında snyedi 2 mb ile kopyalama yapıyor tabi biim film yalan oluyor genelde teracopy kullanırım kopyalama yaparken bi sorun cıkarsa devam ettirebiliyorsun vs. amacı ile. Neyse Superonline i aradım huawei HG253 marka model modemin wifi hızını sordum ama arkadaş bana 3 bmit adil kullanım kotası deyip durdu yerelağ içindeki 2 bilgisayardan kopyalama yaparken 1.5 -2 mb ı geçmediğini her söylediğimde adil kullanım kotası dedi bende sinirlendim kapattım. Şimdi kendi bilgisayarıma file server vs. kursam bu kopyalamayı hızlandırabilirmiyim yada başka bi yolu varmıdır. HG253 modemin içine girip ayarları kanalları vs değiştirip denedim ama pek birşey farketmedi ufak tefek oynamalar oldu? Bu sorunu nasıl çözebilirim varmı yardımcı olabilecek birileri.
a.s kardeşim .. Senin yapabileceğin bişey yok galiba superonlineyi bir daha ara bence