Şimdi Ara

Wifi kullanan cebi pc de modem olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim samsung corby 3650w cebim var. evde 2 pc var. ancak 2.pc'ye ya wireless almam lazım ya da kablo çekmek... ben belki fantazi bir soru olacak ama; 1.pc'den wifi alan cebimi 2.pc'ye bağlayıp cebin kullandığı interneti aynı zamanda 2.pc'de de kullanmam mümkünmü. bilmem anlatabildimmi. bir anlamda wireless ve kablo dışında 2.pc'yi internete bağlama şansım varmı.

• Samsung için konuşmayayım ama Nokia da olacak iş değil :D Hadi oldu diyelim o kadar kasmaya değmez. :)
  • Uğraşmaya değmez hocam.
  • şimdi wireless alsam net bir bağlantı olurmu; sinyal zayıf olma ihtimali var alırsam wireless elimde patlar. tamam cepten yaparsam biliyorum o zamanda zayıf olacak ama en azından 50 tl cebimde kalır. 2.yöntem kablo; ama yaw ev sahibi çok para harcamış eve , adam 25000 tl masraf yapmış. şimdi duvar delmem lazım, sanki adama küfreder gibi. derdim bu yani. yoksa fantazi olsun diye düşünmüyorum :) kabloyu dışarıdan çeksem bu sefer site yönetimi tutar laf söyler. yani 2 ucu değil adeta her tarafı....değnek. o pc int siz olsa bu seferde ferrari almışım ama benzini yok misali.
  • hocam sen 1 wireless modem + kaç tane lazımsa usb adaptör al senin işini görür.

Hatta modemin yanında usb adaptör hediye eden firmalar var. Parasına göre 100 150 gibi birşeye mal olur, olmadı ikinci el al.

Demem o ki, telefonla olacak iş değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.