Şimdi Ara

WiFi kullanılamaz - araştırdım çözüm bulamadım yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda çıkan bir sorundan dolayı açtığımda boot etmiyordu bi bilgisayarcıya yaptırdım o sorun çözüldü ancak bu sefer wifi'da bir sıkıntı çıktı. Bilgisayarcı da belirtti belirli bir miktar karşılığında yapacağını söyledi ancak sorunu kendisi mi ortaya çıkardı diye düşünmeye başladım.

Sorun şu ki, önceden varolan ve sorunsuz kullandığım WiFi şu an yok, WiFi-2 diye bir şey görünüyor o da kullanılamaz görünüyor. Uçak modu aç kapa, çeşitli driver değiştirme çözümleriyle karşılaştım ancak sorunum çözülmedi Wi-Fi 2 sürekli kapalı görünüyor, sağ altta da kablosuz ağın üzerinde çarpı işareti var. Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarın özellikleri: Asus, Windows 8, 64bit, daha önce böyle bir sorun olmadı.

Ayrıca bilgisayarcıdan geri aldığımda sağ altta saatin üzerinde Windows 8 Single Language ve Build 9200 yazıyor acaba bu adam kendisi farklı bir işletim(windows) sistemi kurdu ve wifi'ını kapattı sırf tekrar getirip vereyim ve kendine kazanç sağlama amacıyla mı yaptı bunu anlayamadım.

Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebabi -- 11 Mart 2014; 19:55:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.