2. telefon olarak wifi li bir telefon almak istiyorum görüntü fazla sorun değil benim için işimi görsün yeter
n80 eski bir model fakat işimi görür sanırım sizce eski olması sorun çıkarırmı ? ne kadar verilmesi lazım fiyat olarak ? başka önereceğiniz bir marka model varmı ?
samsung da i550 de wifi var birde yanılmıyosam i560 da var sizce nasıl makinalar bunlar
teşekkürler ..
n80 iş görmez.wi-fi çekimi kötü.e serisi tavsiye derim.mesela e51.
n80i bende tavsiye etmmem...param var diyosan n82yi tavsiye ederim...
Nokia harici Toshiba g500 de güzel telefon. Tüm yorumlarda negatif bişey göremedim. Ayrıca cep bilgisayarı oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: TqMaqe
Nokia harici Toshiba g500 de güzel telefon. Tüm yorumlarda negatif bişey göremedim. Ayrıca cep bilgisayarı oluyor.
P990-P1 i önerebilirim kameraları pda özellikleri kullanımları wifi çekim güçleri gayet güzel rahatça alabilirsin 250 liraya temiz p990 lar 400 küsürlerede p1i ler bulunabiliyor 2. elde forumda
Fiyat olarak ne kadar verebilirsin? N78 730 YTL öneririm..
arkadaşlar öncelikler ilginizden dolayı teşekkür ediyorum bukadar kısa süre de bu kadar cevap olması çok güzel .. ama dediğim gibi wifi ve onun gibi özelliklere sahip olan telefonlar hakkında hiç bilgim yok dediğiniz markaları araştırıyorum ama ikinci telefon olarak kullancağım için verebileceğim fiyat 400 - 500 ytl civarı n80 bu kritere uygun olduğu için ilgimi çekti ama sanırım elemek zorunda kalıcam dediklerinize bakılırsa
peki bu n80 lerde wireless için menzil sorunu dediniz.. ne kadar metrelik bir kapsamala alanında performans alabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: luckysleven
arkadaşlar öncelikler ilginizden dolayı teşekkür ediyorum bukadar kısa süre de bu kadar cevap olması çok güzel .. ama dediğim gibi wifi ve onun gibi özelliklere sahip olan telefonlar hakkında hiç bilgim yok dediğiniz markaları araştırıyorum ama ikinci telefon olarak kullancağım için verebileceğim fiyat 400 - 500 ytl civarı n80 bu kritere uygun olduğu için ilgimi çekti ama sanırım elemek zorunda kalıcam dediklerinize bakılırsa
peki bu n80 lerde wireless için menzil sorunu dediniz.. ne kadar metrelik bir kapsamala alanında performans alabilirim
Dediğim telefonun kapsama alanını bilmiyorum. Ama fiyatı 425 ytl civarında.
g500 e baktım şık ve kullanışlı bir smartphone a benziyor.. ve sıfır fiyatı 450 ytl olması bir avantaj
alırsam pişman olurmuyum bilmiyorum toshiba nın telefonıu nasıldır yazılımı nasıldır hiçte bilgim yok denemeye değer sanırım öyle gözüküyor wifi si nokia dan iyiyse sorun yok benim için kamera önemli değil mp3 çalma kalitesi hiç değil zaten sanırım bu olucak
n95 te güzel ben çatır çatır kulanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: luckysleven
Bu kadar paraya alabileceğin en iyi telefon E65
P1'i önerenilirim.İkinci eli 450-500 arası.Komple güzel bir PDA.
kendime bir liste yaptım böylece alacağım telefonu seçmek daha kolay olucak yorumlarınızı bekliyorum
samsung i600 samsung i550 nokia e61 nokia n80 ( eski ama wifi si iş görürse sorun yok ) toshiba g500
aradığım özellikleri bir cümlede toplamak gerekirse; performanslı menzili uzun kullanımı kolay wifi, geniş ekran , kullanışlı tuşlar ( bu özelliklere uyan bildiğiniz model varsada yazın )
birde bu telefonlar ın fiyatları satıldıkları yere göre değişiyor sanırım .. mesela teknosa gibi yerlerde daha pahalı sanırım piyasadan ??
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum güncel ..
quote:
Orjinalden alıntı: BreakBeaT
E66
aynen bu telefonu gördüm çok hoş birşey...
g500 un sar değerini bilen var mı
arkadaş birde hp ipaq 514 var
fiyat sınırı yoksa n78 önerebilirim...
e66 tavsiye ederim...
Eğer ikinci elde uygun fiyata bulabilirsen e66 tevsiye ederim