Şimdi Ara

wifi li cep telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam . bir konu hakkında yardım gerekiyor.

2. telefon olarak wifi li bir telefon almak istiyorum görüntü fazla sorun değil benim için işimi görsün yeter

n80 eski bir model fakat işimi görür sanırım sizce eski olması sorun çıkarırmı ? ne kadar verilmesi lazım fiyat olarak ? başka önereceğiniz bir marka model varmı ?

samsung da i550 de wifi var birde yanılmıyosam i560 da var sizce nasıl makinalar bunlar

teşekkürler ..

• n80 iş görmez.wi-fi çekimi kötü.e serisi tavsiye derim.mesela e51.
  • n80i bende tavsiye etmmem...param var diyosan n82yi tavsiye ederim...
  • Nokia harici Toshiba g500 de güzel telefon.
    Tüm yorumlarda negatif bişey göremedim.
    Ayrıca cep bilgisayarı oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

Nokia harici Toshiba g500 de güzel telefon.
    Tüm yorumlarda negatif bişey göremedim.
    Ayrıca cep bilgisayarı oluyor.

P990-P1 i önerebilirim kameraları pda özellikleri kullanımları wifi çekim güçleri gayet güzel rahatça alabilirsin 250 liraya temiz p990 lar 400 küsürlerede p1i ler bulunabiliyor 2. elde forumda
  • Fiyat olarak ne kadar verebilirsin?
    N78 730 YTL öneririm..
  • E66
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar öncelikler ilginizden dolayı teşekkür ediyorum bukadar kısa süre de bu kadar cevap olması çok güzel .. ama dediğim gibi wifi ve onun gibi özelliklere sahip olan telefonlar hakkında hiç bilgim yok dediğiniz markaları araştırıyorum ama ikinci telefon olarak kullancağım için verebileceğim fiyat 400 - 500 ytl civarı n80 bu kritere uygun olduğu için ilgimi çekti ama sanırım elemek zorunda kalıcam dediklerinize bakılırsa

peki bu n80 lerde wireless için menzil sorunu dediniz.. ne kadar metrelik bir kapsamala alanında performans alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckysleven

arkadaşlar öncelikler ilginizden dolayı teşekkür ediyorum bukadar kısa süre de bu kadar cevap olması çok güzel .. ama dediğim gibi wifi ve onun gibi özelliklere sahip olan telefonlar hakkında hiç bilgim yok dediğiniz markaları araştırıyorum ama ikinci telefon olarak kullancağım için verebileceğim fiyat 400 - 500 ytl civarı n80 bu kritere uygun olduğu için ilgimi çekti ama sanırım elemek zorunda kalıcam dediklerinize bakılırsa

peki bu n80 lerde wireless için menzil sorunu dediniz.. ne kadar metrelik bir kapsamala alanında performans alabilirim

Dediğim telefonun kapsama alanını bilmiyorum.
    Ama fiyatı 425 ytl civarında.
  • g500 e baktım şık ve kullanışlı bir smartphone a benziyor.. ve sıfır fiyatı 450 ytl olması bir avantaj

alırsam pişman olurmuyum bilmiyorum toshiba nın telefonıu nasıldır yazılımı nasıldır hiçte bilgim yok denemeye değer sanırım öyle gözüküyor wifi si nokia dan iyiyse sorun yok benim için kamera önemli değil mp3 çalma kalitesi hiç değil zaten sanırım bu olucak
  • n95 te güzel ben çatır çatır kulanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckysleven

arkadaşlar öncelikler ilginizden dolayı teşekkür ediyorum bukadar kısa süre de bu kadar cevap olması çok güzel .. ama dediğim gibi wifi ve onun gibi özelliklere sahip olan telefonlar hakkında hiç bilgim yok dediğiniz markaları araştırıyorum ama ikinci telefon olarak kullancağım için verebileceğim fiyat 400 - 500 ytl civarı n80 bu kritere uygun olduğu için ilgimi çekti ama sanırım elemek zorunda kalıcam dediklerinize bakılırsa

Bu kadar paraya alabileceğin en iyi telefon E65

• P1'i önerenilirim.İkinci eli 450-500 arası.Komple güzel bir PDA.
  • kendime bir liste yaptım böylece alacağım telefonu seçmek daha kolay olucak yorumlarınızı bekliyorum

samsung i600
    samsung i550
    nokia e61
    nokia n80 ( eski ama wifi si iş görürse sorun yok )
    toshiba g500

aradığım özellikleri bir cümlede toplamak gerekirse; performanslı menzili uzun kullanımı kolay wifi, geniş ekran , kullanışlı tuşlar ( bu özelliklere uyan bildiğiniz model varsada yazın )

birde bu telefonlar ın fiyatları satıldıkları yere göre değişiyor sanırım .. mesela teknosa gibi yerlerde daha pahalı sanırım piyasadan ??
  • arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum güncel ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

E66

aynen bu telefonu gördüm çok hoş birşey...
  • g500 un sar değerini bilen var mı

arkadaş birde hp ipaq 514 var
  • fiyat sınırı yoksa n78 önerebilirim...
  • e66 tavsiye ederim...
  • Eğer ikinci elde uygun fiyata bulabilirsen e66 tevsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.