Bildirim
Wifi Mac ne kadar güvenlidir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KİMSE YOKMUU -
Sadece MAC adresi girilen cihazların Wi-Fi kullanma olayını mı diyorsunuz ? -
evet -
Gayet güvenlidir -
bugn 192.168.0.1 e girdim baktım modeme ben harç 2 kişi bağlanmış şerefsizin evlatları yeni 10mb ekosınırsız yaptım yeni farkettin net yavaşladı fln 50gb kota bitmiş acaip sövdüm böylesi daha iyi -
Geçmiş olsun MAC böyle şeyler için var zaten -
bu hız testi yaparken ping çıkıyo ya o önemlimi acaba :D -
Çok yüksek çıkmıyorsa önemli değil. Birde nereye ping attığınıza bağlı. -
valllahi 200 rahat oluyor -
İnternete bağlı herşey kapatıp 200 ping alıyorsanız normal değil. Ağınızdaki aygıtları tekrar kontrol edip test yapın. -
Senin wifi şifreni bilmeyen nası girsin ki,
Modeme girişte admin- password olan şifreyi değiştirin, modem ar yüzüne girişi 192.168.0.1 ıp yi değiştirin mesela 192.168.0.254 yapın. Mac engelleme koyun ve ssıd wifi adını gizleyin, hepsi modemin kitapçığında yazıyor netten kılavuz indirin okuyun ve uygulayın kimse giremez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
en guzel GHOST mode, yani wifi hattını gorunmez kılmak + MAC koruma + uçuk bi password
ghost iken senin mesela 1569904367 şeklinde gorunmeyen Wifi adını kim tahmin edip manual girecek
+ mAC koruman olacak ve şifre ÛAÚ?ÜI¹<!3ìHéC gibi olursa kim girebilir o hatta ? -
Peki wifi adi gözükmüyor eve misafir geldi kablosuzu açtı nasıl bulup bağlanacak.
Kullandığı cihaz her neyse elbet bir yeni ağ ekle gibi bir kavram olacaktır. Ordan SSID(yani wifi ye verdiğin isim) girecek şifre girecek sonra modeme bağlancak -
aynen öyle EnesCimen -
quote:
Orijinalden alıntı: EnesCimen
Kullandığı cihaz her neyse elbet bir yeni ağ ekle gibi bir kavram olacaktır. Ordan SSID(yani wifi ye verdiğin isim) girecek şifre girecek sonra modeme bağlancak
şimdi modem arayüzde bağlantı adını gizle var ben airties kullanıyorum gizle dedim ben önceden kayıtlı olduğumdan direk girdi ama wifi ara deyince çıkmıyor. Şimdi dışardan gelen biri wifi ara deyince bulamadımi gizlenen bağlantı adını manuel mi yazacak?
Aynen dediğin gibi ağı manuel ekleyeceksin -
sağol hep merak ederdim hiç denememistim öğrendim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X