Şimdi Ara

Wifi mesafesi artıtma hakkında Bilgi verirmisinz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SOL Fiber internet 20mbit kullnıcısıyım. İlk abonelıgım (Agustos 2010) bana bir pirelli modem verdıler şekil şemal guzeldı fkat hem baglantının yenı gelemsınden kaynaklanan kopmalar hemde modemde resetlemeler sonucu değiştirdikler ve elıme bir tilgin verdıler. 20bit hızmı wifi ile? mumkun degıl. birşey indirmek istediğimde kablo takıyorm dıger turlu wifi kullanıyorum.Diğer turlu max 10mbit. Anlıcagınız hızından hıc memnun degılım. Ayrıca bır arkadasım karsı bloga tasındı ve benden net kullanmak ıstıyor blok onnude baglantı ıyı cekıyor ama evde duvarlardan cekmıyor bu yuzden wifi mesafesini artırmak ıstıyorum. Bu konuda hıc bır bılgım yok ama bır router gormustum hp de orda modemın 2 km den bıle baglantı verebıldıgı soylenıyordu yanı routerın acaba diyorum o router a benım ethernetten bir kablo ceksem wifi ile tilgina degılde onunwifisine baglansam hız ve uzaklık sorunu hallormu. rica ediyorum bıolıgılı bırı bu olayı bana izah edebılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 3 Kasım 2010; 22:03:55 >

• Biraz karısık anlatmısım da yanı demek ıstedıgım suydu. Tılgın modemden yenı aldıgım routera enternet kablosu ıle ag verır gıbı net versem ve bilgisayarlardan tılgına degılde yenı routera baglansam olurmu
  • Network ve Güvenlik bölümüne bak istersen orda wifi adaptörler falan olucaktı 1 km cekıyordu alfa 1w vardı.
  • teşekur edrım o konu baslıgına hemen sorucam tekrar sagolun
  • önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.