Arkadaşlar Sol Fiber internet 20mbit kullnıcısıyım. İlk abonelıgım (Agustos 2010) bana bir pirelli modem verdıler şekil şemal guzeldı fkat hem baglantının yenı gelemsınden kaynaklanan kopmalar hemde modemde resetlemeler sonucu değiştirdikler ve elıme bir tilgin verdıler. 20bit hızmı wifi ile? mumkun degıl. birşey indirmek istediğimde kablo takıyorm dıger turlu wifi kullanıyorum.Diğer turlu max 10mbit. Anlıcagınız hızından hıc memnun degılım. Ayrıca bır arkadasım karsı bloga tasındı ve benden net kullanmak ıstıyor blok onnude baglantı ıyı cekıyor ama evde duvarlardan cekmıyor bu yuzden wifi mesafesini artırmak ıstıyorum. Bu konuda hıc bır bılgım yok ama bır router gormustum hp de orda modemın 2 km den bıle baglantı verebıldıgı soylenıyordu yanı routerın acaba diyorum o router a benım ethernetten bir kablo ceksem wifi ile tilgina degılde onunwifisine baglansam hız ve uzaklık sorunu hallormu. rica ediyorum bıolıgılı bırı bu olayı bana izah edebılırmı
SOL bolumnden burada sormam gerektıgı konusunda yonlerdırme yaptılar umarım yanlıs yerde degılımdır bılgılendıren arkadasla sımdıden teşekur edrım
Sizin wireless bağlantıdan verim alamamanızın sebebi de muhtemelen sinyal gücünün yetersiz gelmesi. Wireless de sinyal değerleri düştükçe bağlantı hızıda otomatik olarak düşer. Sinyal gücünü artırmak için anteni değiştirebilirsiniz, repeater kullanabilirsiniz veya güçlü sinyal çıkışı veren bir AP ve anten alarak modeme bağlarsınız, sitenin heryerinden 20mbit ile girersiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme