Arkadaşlar şuan bulunduğum yerde (otel) herkez ortak bir wifi ağı kullanıyor.Bende şifreyi aldım kullanıyorum şuan lakin acaba bu ortak ağ olayı güvenlimidir ? İlk kez uzun süre boyunca ortak ağ kullanıcam deneyimsiz iş yapmak istemedim. Ortak ağdaki diğer kişiler benim girdiğim şifleri veya girdiğim siteleri filan görebilir mi ?
hiçbir şey göremez ortak ağın dezavantajı paylaşılan dosyaların ağ'da görünmesidir kimse senin ne yaptığını göremez rahat ol
quote:
Orijinalden alıntı: Shadowborn
Arkadaşlar şuan bulunduğum yerde (otel) herkez ortak bir wifi ağı kullanıyor.Bende şifreyi aldım kullanıyorum şuan lakin acaba bu ortak ağ olayı güvenlimidir ? İlk kez uzun süre boyunca ortak ağ kullanıcam deneyimsiz iş yapmak istemedim. Ortak ağdaki diğer kişiler benim girdiğim şifleri veya girdiğim siteleri filan görebilir mi ?
Eğer otel kaliteli bir otel ise Hotspot tarzı bir sistem kullanıyorsa ve web proxy server ı kullanıyorsa. Senin girdiğin sitelerin çoğunun kaydını tutuyordur. Ama senin gibi diğer kullanıcılar göremez. Birde windows 7 kullanıyorsan ilk bağlandığında sana sonra Ev, İş, Ortak ağ mı diye sorar. Sen Ortak ağ (Public Network) seçtiysen senin tüm paylaşım klasörlerini o ağ için kapatır.
Sağolun beyler yardımlar için
bir şeylerden çekiniyosan ultrasuf felan kullan ip değişsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme