Şimdi Ara

Wifi şifresi gizlemek mümkünmüdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wifi şifremi kimseyle paylaşmak istemiyorum ama eş dost notebookumdan şifremi alıyor bilgisayara dokunma diyemiyorsun kalbi kırılacak diye ama şifremin alınmasınıda hoş karşılamıyorum. acaba ayarlardan aşagıdaki sayfayı engellememiz mümkünmüdür. Bilginiz üzere özelliklere tıklayınca girdiginiz şifreyi görebiliyorsunuz. bu pencereyi engelleyemezmiyiz.

• Saigo S kullanıcısına yanıt
    engellemek mümkün müdür bilmiyorum ama bu pencerenin oluşmamasını sağlayabilirsiniz. şöyle ki;

bir ağa bağlanacağınız zaman windows o ağa daha sonra otomatik olarak bağlanmak için şifrenizi bilgisayara kayıt eder. bu sebeple söylemiş olduğunuz pencereyi görebilirsiniz. bir ağa bağlanmaya çalıştığınızda alttaki resimdeki gibi bir ekran karşınıza çıkar. 'otomatik olarak bağlan' seçeneği aktif şekildedir ve bu şekilde bağlanırsanız ağ bilgileri bilgisayarınıza kayıt edilir.

bunu engellemek için öncelikle bilgisayarınızdaki kayıtlı olan wifi ağların bilgilerini silmelisiniz(unutmalısınız). daha sonra ağa bağlanırken 'otomatik olarak bağlan' seçeneğini pasifleştirirseniz, ağ bilgileri kayıt edilmeyecektir. alttaki resimdeki gibi bağlantı kurarsanız ağ bilgileri kayıt edilmeyeceği için kimse göremez. yalnız ağa her bağlanmak istediğinizde şifreyi tekrar girmek zorunda kalacaksınız. bunun için de kimsenin bilgisayarınıza dokunmayacağından emin olduğunuz zamanlar otomatik olarak bağlan seçeneğini aktif duruma getirip bağlanırsınız ve daha sonra ağa kendi bağlanır. başkalarının bilgisayarınıza dokunma ihtimali olacağını düşündüğünüz ortamlara girmeden önce ağ bilgilerini silerseniz zahmet çekmemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 1 Temmuz 2016; 4:06:47 >

• Cevabın için teşekkürler kardeşim.Otomatik olarak baglan a tıklamıyorum ama.O şifreyi bir kere girdinmi otomatik baglanıyor ki her seferinde şifreyi girsen bile baglı oldugunda özelliklere tıklayıp şifreyi görebiliyorsun.
    önce kayıtlı olan tüm ağları silin daha sonra otomatik olarak bağlan seçeneğini işaretlemeden bağlanmayı deneyin. eğer daha önceden kaydedilmiş ağ bilgilerini silmezseniz söylediğim yöntem işe yaramayacaktır dediğiniz gibi. eğer ağ bilgilerini silemiyorum diyorsanız, wifi bağdaştırıcının driverini silip tekrar yükleyin. tüm kayıtlı ağlar silinecektir. ayrıca otomatik olarak bağlan seçeneğini işaretlemeden bağlanırsanız özellikler kısmı çıkmayacaktır resimdeki gibi. en azından windows 7 de böyle.

• Ağ yöneticisinden girildiginde özellikler sekmesini görüyoruz.
    hocam bende nereden girersem gireyim göstermiyor. sıkıntı sizin pc de o zaman.

• Windows 7 degil ya benimkisi ondan olabilir :D 8.1 kullanıyorum.
    win 7 yükle o zaman :D
  • Arayüzden sadece kendi mac adreslerime ip ver şeklinde ayarlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecbur öyle yaptım kendi aygıtlarım dışındaki tüm mac adreslerini engelledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.