Şimdi Ara

wifi sinyal alma gücü yüksek tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 300 liraya kadar dediğim gibi wifi kalitesi iyi olan tablet öneriniz var mı?

• Codegen ultimix 88 modelinin wifi çekimi, yeni satın aldığım ipad mini`den daha iyi...
    Örneğin; ultimix 88 tablet 7-8 kablosuz ağ görürken, ipad mini ise 4-5 ağ gösteriyor..
    Samsung netbook`umun çekiş gücü ile aynı güçte çeken bir android tablettir, tavsiye ederim..
    Ayrıca batarya 5000 mAh 6.5 saat kadar dayanıyor... ipad mini gibi 9.5 saat gitmese de, bu süre de oldukça iyi.. Şu an piyasada biraz zor bulunuyor 2-3 ay kadar evvel hepsiburada da 265 liraya satılıyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Aşağıdaki linkten baktım da pili 500 mAh'mış. Byaya düşük yani. O zaman pili çok çabuk bitmez mi?

Bir de ekran IPS değil sanırım.

http://www.n11.com/codegen-ultimix88-8-cift-cekirdek-tablet-P13235550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmaklas -- 3 Ekim 2013; 19:45:19 >
  • Hepsiburada da 500 mAh yazıyordu, baskı hatası.. kapağını açıp, bakmıştım 5000 mAh yazıyor..
    Zaten 500 mAh batarya hiç bir tablette olmaz. Olsa, 30 dakikada biter..
    7 inçler de bile en az 3000 mAh batarya oluyor..
    Forumda, ultimiix 88 konusunu iyice inceleyin ve ona göre karar verin..
    Edit: ips değil ama görüntü kalitesi oldukça güzel
    Youtube da pipo S2 diye aratıp, inceleme videolarını seyredin.. Orjini pipo, Çin`ın kaliteli üretim yapan global markasıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Ekim 2013; 20:12:40 >
  • Codegen Ultimix 88 ile ACER Iconia A1-810 8 GB 8'' arasında kaldım. Gönlüm Acer'den yana. Sadece 4:3 olması kafama takıldı. O da video seyrederken sorun çıkarır. onun dışında çok sorun olmaz sanırım.

Edit: Şimi aklıma geldi. Artes'in de 8'' tblet modelleri var. Q812 mesela. Ainol da var. Kafam çok karışık. 1-2 hafta sürecek karar vermem. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmaklas -- 3 Ekim 2013; 22:27:22 >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplar için sağ olun. Tabletler hakkında bilgili birisine benziyorsunuz. 3 gün önce piranha bussiness tab 7 sipariş ettik annem için. Ama işi sadece skype girmek olan kadın bile beğenmedi ve geri iade için aldığım yere geri yolladım. Söylediğiniz codegen ultimix 88 n11 de tükenmş. Şu model sizce nasıldır?http://www.n11.com/codegenultimix95ciftcekirdek97andorid41jellybeantabletyuksekcozunurluklu-ips-ekran-P12857836

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Hocam cevaplar için sağ olun. Tabletler hakkında bilgili birisine benziyorsunuz. 3 gün önce piranha bussiness tab 7 sipariş ettik annem için. Ama işi sadece skype girmek olan kadın bile beğenmedi ve geri iade için aldığım yere geri yolladım. Söylediğiniz codegen ultimix 88 n11 de tükenmş. Şu model sizce nasıldır?http://www.n11.com/codegenultimix95ciftcekirdek97andorid41jellybeantabletyuksekcozunurluklu-ips-ekran-P12857836

Arka kapak aliminyum kaplama olduğundan wifi çekmeme sorunu yaşatır

• quote:

Bir de bu var bu nasıldır acaba?http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-Memo-Pad-ME172V-1B085A-7-in%C3%A7-8-GB-Beyaz-Tablet,103452,471115,855676.html?langId=-14&utm_source=donanimhaber&utm_medium=anormal&utm_term=e-ticaret&utm_content=asus_tablet&utm_campaign=131001_Haftalik_Kampanya

Asus marka olarak iyi ama, linkteki tabletin işlemcisi vasat düzey güçte..
    Rockchip 3066 dual core 1.6 ghz işlemcili olsun mutlaka

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Ultimix 95 bende vardı wifi durumu yüzünden iadeye gönderdim. Wifisi haricinde mükemmel bir tablet bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Arka kapak aliminyum kaplama olduğundan wifi çekmeme sorunu yaşatır

Kullanışlı bişeye benziyor ama aliminyum wifi çekimini zayıflatır,
    Bunu üretirken hiç mi düşünmezler
    Saçmalık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Wifi'si sorunsuz olan tabletlerin arka kapağı sert plastikten oluyor..
    İpad mini de kullamıyorum, onun da arka kapak sert plastik..
    Sanki meziyet gibi arka kapak aliminyum diye bir de. Reklam yapıyorlar..
    Pipo tabletlerin bazı modellerinin de arkası metal kaplama oluyor, ama wifi donanımının olduğu bölgede aliminyum kaplama olmuyor..
    En iyisi inceleme konusu olan tabletlere bakın ve objektif yorumları okuyarak tercih yapın..

• O fiyat aralıgında alacağınız tabletlerin ne yazık wifi çekim güçlerinden pek medet ummamalısınız...
  • eğer wifi çekim gücü diyorsan. bulabilirsen Codegen Ultimix 88 iyi bir secim olacaktır. bende bu tableti kullanıyorum sadece wifi değil diger özellikleride fiyatına göre cok cok iyi

• erdew39 E kullanıcısına yanıt
    Hocam peki işlem kapasitesi nasıl. Mesela web tarayıcısından milliyet.com u açtığınızda sayfayı aşağı yukarı sürüklerken kasıyor mu? Asıl skype görüşmeleri için alacağım ön kamerası nasıl? Ve son olarak ekran küçük mü geliyor insana yoksa ideal mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.