Şimdi Ara

çekim gücü yüksek wireless adaptör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • notebookta var ama bağlantıda kopma oluyr sürekli(bununla ilgili ayrı bi konu açtım)...elimdeki mevcut olan tplink TL-WN321G adaptör ise notebook 5-6 orta derecede sinyal bulurken bi kaç tane zor buluyr... çekim gücü yüksek adaptör almayı düşünüyorum ama hangisi ne kadar kaliteli pek bildim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

notebookta var ama bağlantıda kopma oluyr sürekli(bununla ilgili ayrı bi konu açtım)...elimdeki mevcut olan tplink TL-WN321G adaptör ise notebook 5-6 orta derecede sinyal bulurken bi kaç tane zor buluyr... çekim gücü yüksek adaptör almayı düşünüyorum ama hangisi ne kadar kaliteli pek bildim yok

fiyat olarak ne düşünüyorsunuz<??
  • taksitle 50-60 a kadar çıkabilirim sanırım ama biraz daha verip ikinci el 7 db modem de alınabilir
  • hala ihtiyacım var arkadaşlar :)))

tam olarak böle bişi arıyorum.. forumda bu tür şeylerden kullanan kimse yok sanırım

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=58998614
  • f/p kralı tplink7200nd dir. Daha iyi birşey istersen alfa nha modelini öneririm.
  • yardım için teşk.. almayı düşündüğüm "DARK RangeMax High Power 1Km Menzilli Wireless-N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü (DK-NT-WDN300HP) " 300 mbps sizinki ise 150... kullanımda nası fark olr ve ben bunu notebook için alacam fakat önerdiğiniz modelde notebook a tutturmak için klips göremedim

bu iki ürünü almayı düşünüyorum biri modem diğeri laptop için..

http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-kinamax-high-power-300mbps-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/kinamax-high-power-300mbps-7dbi-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

fakat aynı gibi görünen başka bi ürün benim alacağımdan 4 kat daha pahalı

http://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/dark-kinamax-high-power-300mbps-7dbi-1km-menzili-kablosuz-antenli-usb-adaptor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 25 Mart 2012; 20:46:01 >

• 300 mpbs yada 150mpbs olması sana ağ hızından başka birsey kazandırmaz. N serisi ağ içi dosya alisverislerinde ise yarar. cekim mesafesini artıran bir etken değildir. hatta olumsuz etkiler. g bandı yani 54mpbs n ye göre daha iyi sinyal iletir. Şu dark range denen ürüne gelince bizzat kendim satın alıp Alfa ile karsilastiracagim. sanmıyorum daha iyi olsun kiytirik klonlanmis çin mali belli ki. ralink cipsete sahip. bilişim firmalarınin engelinden nasıl geçmiş anlamıyorum. alfa geçemiyor çıkış gücü yüksek olduğu için. darkin mw değeri belirtilmedigi için geçmiş olabilir. herneyse size tavsiyem o kadar para verene kadar herkesçe bilinen ve memnun kalınan alfa marka almanizdir. imzamda satış link mevcuttur bakabilir siniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 26 Mart 2012; 1:54:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde aklımda alfa var ama mağazalarda dark vr hep peşin alma imkanım yok şu an o yüzden alfa almam zor şahıslardan. teknobiyotikte 23 kullanıcı yorum yapmış hepsi tavsiye ediyor alışveriş sepetine attım yorumlardan sonra sipariş verecem yada vermicem..mobilden imzanız görünmüyor bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

benimde aklımda alfa var ama mağazalarda dark vr hep peşin alma imkanım yok şu an o yüzden alfa almam zor şahıslardan. teknobiyotikte 23 kullanıcı yorum yapmış hepsi tavsiye ediyor alışveriş sepetine attım yorumlardan sonra sipariş verecem yada vermicem..mobilden imzanız görünmüyor bu arada

Hocam unutma ki bilişim firmaları kötü yorumları yayımlamazlar, orta ve üst seviye öven yorumları yayınlıyorlar sadece.

Bu fiyat aralığında tavsiyem ALFA AWUS036H dır.

http://resim.donanimhaber.com/m_51695411/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51695411

Eğerki taksitle almak isterim derseniz sanal pazar dükkanım.

http://www.sanalpazar.com/dukkan/Alfa-Network__u280751

Alfa 1w satış linki

http://www.sanalpazar.com/Alfa-Awus036h-1000mw-+-5dbi-Anten-Wireless-Adaptor__isp2874877

• dark asla alfanın yerini tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

300 mpbs yada 150mpbs olması sana ağ hızından başka birsey kazandırmaz. N serisi ağ içi dosya alisverislerinde ise yarar. cekim mesafesini artıran bir etken değildir. hatta olumsuz etkiler. g bandı yani 54mpbs n ye göre daha iyi sinyal iletir. Şu dark range denen ürüne gelince bizzat kendim satın alıp Alfa ile karsilastiracagim. sanmıyorum daha iyi olsun kiytirik klonlanmis çin mali belli ki. ralink cipsete sahip. bilişim firmalarınin engelinden nasıl geçmiş anlamıyorum. alfa geçemiyor çıkış gücü yüksek olduğu için. darkin mw değeri belirtilmedigi için geçmiş olabilir. herneyse size tavsiyem o kadar para verene kadar herkesçe bilinen ve memnun kalınan alfa marka almanizdir. imzamda satış link mevcuttur bakabilir siniz.

N serisi MIMO ile g serisine göre daha geniş kapsama alanı sağlar.

300mbps olması tabi ki kullanıcı açısından daha iyidir. evdeki medya aygıtlarına özellikle 1080p görüntülü ve DTS sesli filmler aktarırken farkı hissedersiniz. Yani yeni bir adaptör alınacaksa 3 kuruş fazla verilir ve 300 hatta 450mbps alınır. Linksys yeni ürünlerinde 450mbps'ye kadar çıkardı bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

300 mpbs yada 150mpbs olması sana ağ hızından başka birsey kazandırmaz. N serisi ağ içi dosya alisverislerinde ise yarar. cekim mesafesini artıran bir etken değildir. hatta olumsuz etkiler. g bandı yani 54mpbs n ye göre daha iyi sinyal iletir. Şu dark range denen ürüne gelince bizzat kendim satın alıp Alfa ile karsilastiracagim. sanmıyorum daha iyi olsun kiytirik klonlanmis çin mali belli ki. ralink cipsete sahip. bilişim firmalarınin engelinden nasıl geçmiş anlamıyorum. alfa geçemiyor çıkış gücü yüksek olduğu için. darkin mw değeri belirtilmedigi için geçmiş olabilir. herneyse size tavsiyem o kadar para verene kadar herkesçe bilinen ve memnun kalınan alfa marka almanizdir. imzamda satış link mevcuttur bakabilir siniz.

300mbps olması tabi ki kullanıcı açısından daha iyidir. evdeki medya aygıtlarına özellikle 1080p görüntülü ve DTS sesli filmler aktarırken farkı hissedersiniz. Yani yeni bir adaptör alınacaksa 3 kuruş fazla verilir ve 300 hatta 450mbps alınır. Linksys yeni ürünlerinde 450mbps'ye kadar çıkardı bu işi.

Ben farklı birşey mi söyledim. Ayrıca MIMO teknolojisini desteklemesi lazım, MIMO teknolojisi üst düzey cihazlarda mevcut.

• quote:

quote:

quote:

Ben farklı birşey mi söyledim. Ayrıca MIMO teknolojisini desteklemesi lazım, MIMO teknolojisi üst düzey cihazlarda mevcut.

g bandının daha iyi sinyal ilettiği gibi hatalı bir bilgi yazmışsınız onu düzeltmek istemiştim. sanırım yazım hatası olmuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

g bandının daha iyi sinyal ilettiği gibi hatalı bir bilgi yazmışsınız onu düzeltmek istemiştim. sanırım yazım hatası olmuş.

kelimeler karışıyor. Sanırım ayhanın demek istediği g modunun n moduna göre daha yüksek sinyal seviyesine eriştiği yani daha iyi çektiği erimin daha yüksek olduğudur ve doğrudur sinyal erim gücü en iyi b modu daha sonra g en sonda n modudur.

• yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar... alfa biraz pahalı geldiği için teknobiyotikte ki "dark-rangemax-high-power-1km-menzilli-wireless-n-300-mbps-kablosuz-ag-adaptoru" sipariş ettim... kargo dahil 6 taksit 54 liraya geldi.. ürün gelir gelmez ayrı bi konuda notebook karşılaştırması yaparım

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dark-rangemax-high-power-1km-menzilli-wireless-n-300-mbps-kablosuz-ag-adaptoru--dk-nt-wdn300hp-.aspx
  • Kasesns g5000 kullanıyorum bir araştır istersen belki sana uygun gelir
  • ürünü aldım akşam sonuçları paylaşmaya çalışırım klipsli olması tercihimde baya etkili oldu çoğunda göremedim çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.