ARKADAŞLAR USP WİRELESS ADAPTÖR ALICAM EN UZAĞI ÇEKEN AHNGİSİACABA ARAŞTIRDIM AMA MESAFE HAKKINDA BİLGİ VEREN FAZLA YOK ??
kardeşim ben sana tp link tlwn422g yi öneririm edimax ew 78usg bunun iki katı fiyatına olmasına rağmen iyi sonuç vermiyor tp link in sma girişi de var yani anten takabilirsin gayet iyi bir adaptör backtrack 4 final ile uyumlu
tp link tlwn422g 10 numara
quote:
Orijinalden alıntı: Blackcap
kardeşim ben sana tp link tlwn422g yi öneririm edimax ew 78usg bunun iki katı fiyatına olmasına rağmen iyi sonuç vermiyor tp link in sma girişi de var yani anten takabilirsin gayet iyi bir adaptör backtrack 4 final ile uyumlu
selam bende sizi dinleyip tp link alacağım ama 422g bulamadım TP-LINK TL-WN821N alsak olmazmı :)
birde ben kaliteli birşey olsun istiyorum bu nasıl olur? ZYXEL NWD-270N 300 Mbps Kablosuz Usb Adaptör
''Uzağı çekmesi'' deyişi wifi için biraz muğlak bir anlatım olacaktır.Fiziksel koşullar olumsuzsa,bağlanılacak modem yada ap'nin çıkış gücü anten(yayılım) spesifikasyonu alıcınızın konumu ile uyumsuzsa amfi(1watt'an 4watt'a) dahi kullanılsa başarılı sonuçlar elde edilemeyecektir.Hangi ürün seçilirse seçilsin internet bağlantısının kurulacağı noktada sıradan alıcılarla bağlantı testi yapılmalıdır.Yukarıda fotoğrafları bulunan ürün usb uzatma kabloları ile 7,8 metre kadar bilgisayarınızdan uzaklaştırılabilir.Fakat mesafenin dahada artacağı durumlarda Client desteği olan bir AP(Access Point) seçilmeli ,böylece kablosuz ortmada yakaladığı wifi sinyalini ethernet üzerinden 80-90 metre mesafelere sorunsuz taşıyabilecektir.
300 mb falan olması pek de önemli değil zaten download hızın asla 57 mb a ulaşamaz japonya da bile maximum hız 100 mb 57 mb bize yeterde artar bile
TP-LINK TL-WN821N
bunun anteni yok ama karar senin ben tl wn 422 g den oldukça memnun kaldım edimax ı satıp ondan alacam kullandığım tp link abimin di aradaki fark
gerçekten cok fazla bi de biquad anten yaptım kapsama alanı gayet arttı forumda var antenin yapımı
neyse hayırlı günler...
quote:
selam bende sizi dinleyip tp link alacağım ama 422g bulamadım TP-LINK TL-WN821N alsak olmazmı :)
birde ben kaliteli birşey olsun istiyorum bu nasıl olur? ZYXEL NWD-270N 300 Mbps Kablosuz Usb Adaptör
422g zaten ZyDas marka çip kullanıyor ve ZyDas ZyXEL'in kardeş şirketi. Yani 422g aldığın zaman zaten zyXEL kalitesini kullanmış oluyorsun.
422g'yi ben de kullanıyorum ve çok memnunum, uygun anten bağlayınca çekmediği sinyal yok gibi. Linux ile de çalışabiliyor ve 30TL 'ye almıştım.
teşekkürler arkadaşlar bende tplink 422g alacağım ikna oldum ama revivo uygun antenden kastın ne? antenmi almam gerekiyor birde?
Dün tesadüfen Metro mağazasında TPLiNK 422g gördüm KDV dahil 26TL'ydi.
Uygun anten derken 9dbi veya yukarısı kast etmiştim yanlız ilk başta öyle bir atraksiyona gerek yok tabiki zaten 422g'nin içinden beyaz renkte güzel bir anten cıkıyor sadece onunla bile epey sinyal cekebiliyorsun
Wn422g kullandım(25tl).Yanında gelen anten vasat.Açık alanda deneme yaptım. 100 mt'de -80 dbm kopmalarla bağlantı sağlıyor(windowsta 2 çubuk).Üzerindeki 4 dbi'Lik anteni çıkarıp yerine 2 dbi Dlink anten taktığımda aynı mesafede -70,-75 dbm bağlantı sağladım.(windowsta 4 çubuk)
peki TP-LINK TL-WN422G Vista veya xp 64 bi e uyumlu mudur fiyatı cok cazip ve su anda cok ciddi kablosuz sorunu yasıyorum.usrobotics usr805423 wlan usb adaptör var dibindeki modemden %60 cekiyor ve devamlı baglantı kopmaları yasıyorum.
masaüstü pcmden 3 oda içerideki rt211 modemıme kablosuz bağlanmak istiyorum bu urun işimi görurnu acaba
EDIMAX EW7711USn 150Mbps USB ADAPTER nLITE (HI-GAIN)