Şimdi Ara

Wifi sinyalini Ethernet'e Çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde kullandığım Seul Hiremco marka cihazıma internet bağlamak istiyorum fakat cihazın sadece ethernet girişi var ama ben modem den kablo uzatmak istemiyorum bunu için wi-fi sinyalini ethernete çevirmem gerek bunun için bilgisayar olmadan nasıl bir sistem kurabilirim.

• Tplink wa701nd yüz bi araştır derim,client özellikli herhangi bir cihaz işini rahatlıkla gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wl-330n ethernet adaptor modunda kullanabilirsiniz, usb baglantisi varsa cihazin beslemesi icin adaptore de ihtiyac kalmaz

• Dostlarım bir kere o tür cihazlar uydu cihazlarının hepsinde çalışacak diye kaidesi yoktur.Hele hele hiremconun böyle özelliği yoktur.Dreambox 800se gibi full linux tabanlı cihazlar destekliyor lakin her linux cihazlar desteklemez..Hiremco yazılımlarına hükmetme özelliği olmadığı için üretici firma özel yazılım çıkartana kadar bu tür cihazlar desteklemez....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Tplink wa701nd yüz bi araştır derim,client özellikli herhangi bir cihaz işini rahatlıkla gorur.

evet en mantiklisi bi 701nd veya benzeri bir cihaz alip repeater yap kablosuz alip kablolu ve kablosuz yayin yap hem uydu cihazini kabloyla baglar hemde wifi yayinin olur

• Size gelen kablosuz interneti TP-LINK TL-WR843ND Kablosuz AP/Router ile kablolu bağlantıya çevirebilirsiniz.
     Wifi sinyalini Ethernet'e  Çevirmek
     Wifi sinyalini Ethernet'e  Çevirmek
    Ürün hakkında video inceleme:

Akakçe fiyat listesi için: tıklayın
    Ürünü şu anda en ucuz satan firma webdenal.com'dur. 85+10 TL (Kargo) Toplam 95 TL tıklayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.