Bildirim
Wifi sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG G2 telefonlarında kronik wifi sorunu var. Bir süre sonra wifi hiç açılmıyor. Geçen benim wifi de gitti. Yeni bir anakart alıp hallettim. Sizin wifi de tamamen gider mi bilemiyorum -
yani başka bir çözümü yok diyorsunuz :/ peki nerde ve ne kadara bulabilirim bu anakartı ve değiştirdikten sonra tekrar aynı sorunu yaşar mıyım ?quote:
Orijinalden alıntı: musto44
LG G2 telefonlarında kronik wifi sorunu var. Bir süre sonra wifi hiç açılmıyor. Geçen benim wifi de gitti. Yeni bir anakart alıp hallettim. Sizin wifi de tamamen gider mi bilemiyorum -
Ben telefonculari gezdim. Birkaç tanesinde vardı. 16 GB lik var genelde. 100 TL ile 200 TL arasında fiyat söylediler. Ben internetten 75 TL ye bulup aldım. Kendim taktım. İleride yine aynı sorun olabilir. Çünkü kronik bir arıza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X