Şimdi Ara

---<WİFİ SORUNU>---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardıım edin lütfen yoksa kafayı sıyırcam

Wifi açıyorum hiç bi wifi bağlantısını görmüyor. network adapters bölümünde ilk sırada "NE200 Compatible Ethernet Driver" var onu "IEE 802.11b/g Compatible Wi-Fi Adapter" olarak değiştiremiyorum. Bazen değişiyor yinede wifi bağlantısını kuramıyorum... Bi yardım edin lütfen...

Not: Bütün bunlar ppc ye yeni rom yüklemesi yapıldıktan sonra olmaya başladı... htc advantage x7500. Romu xda-developper denen siteden indirdim. Radio v1.50. Ne yapmam gerekiyor bu şehirde bırakın pda tamircisini satanı bile yok... Tek ümidim sizlersiniz bi yardım lütfen...

• hangi ürün elindeki? ne zmn aldın ayrıca garantisi fln varmı
  • Dostum cihazının orjinal romunu bulup yüklemeyi denedin mi?

Veya bu sorunu xda-developers forumuna yazmayı?

Endişe etme mutlaka orjinal romu bulur sorunu çözersin
  • Orjinal romu bulamıorum... Bu sorunu xda-developper sitesine yazdım kimse ilgilenmedi... Neden kaynaklandığını bi bulsam... Radio ver. ile wifi alakası nedir? ondan olabilir die radio v. en son versiyon yükledim 1.50. İşin garip yanı adamlarda neden sorun olmamışta bende böle bi sorun var? sanırım sorun benden kaynaklanıyor bi yerde yanlışmı yaptım acaba? donanımhaberede regeditle alakası olabilir diye bi başlık açtım onunlada kimse ilgilenmedi... imdadıma siz yetiştiniz umarım sorun çözülür... çok saolun....
  • Nolur sabah kalktığımda ustadlardan biri çıksın şunu şunu yap kardeşim olay biter desin Yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var günlerdir uğraşıorum sonuç yok yok yok...
  • arkadaşım önce cihazının markası ne onu belirtirsen i olur.. ayrıca radio olayına gelince evet radio dan kaynaklanıyor olabilir.. hatta büyük bi ihtimalle öyledir.. senin hataya düştüğün nokta ise radio ların versiyonlarında son versiyon diye bir olay yok.. yani numarası en büyük olan versiyon, son versiyon demek değildir.. yüklediğin rom için hangi versiyon en uyumlu ise onu yüklemen gerekli..http://forum.donanimhaber.com/m_20320310/mpage_1/key_//tm.htm#20320310
    romu yüklediğin başlığa da bir göz at bence, orada herkes hangi radio romunu önermişse onu yükle sende, ayrıca bir ihtimal de radio dan kaynaklanmıyor olabilir.. böyle bir durumda ise; yine romu yüklediğin başlığa bak orada wifi ile ilgili fix koymus olması lazım romu yapan kişi..
    eğer bu da yoksa, romunu deiştirmeni öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 21 Ocak 2008; 3:18:43 >

• hocam markayı konuyu açtığımda yazmıştım... Dediğin doğru mesela v1.50'den daha büyük versiyonlarda var ama son v1.50 imiş romu indirdiğim sitede öle yazıyor... onun dışında gerekli başka radio v. ek olarak nasıl yükleyebilirim? Benm bildiğim yeni radio eklendiğinde eskisi siliniyor yada ben nasıl yapılacağını bilmiorum bu konuda biraz aydınlatırmısınız? cvp için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xda developersta telefonunla ilgili olan bölümde radio ların nasıl yüklendiğiyle ilgili döküman bulabilirsin biraz ararsan.. bende tytn olduğu için senin telefonunu tam olarak bilmiorm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.