merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz grundig 1554 a1 i3 notebookum var sorun şu recoveryden format atım tüm güncelemeleri yaptım ama kablosuz ağları görmüyor driveri indirdim kurdum yine olmadı fn+f2 tuşuyla açmayı denedim olmadı wifi ışığı yanıyor ama malesef wifi yok bu sorunu nasıl çözebilirim
hadi ama arkadaşlar 32 kişi görmüş hiç kimse bilmiyormu?
arkadaşlar sorunu uğraştım kendim buldum sonunda.
Çözümü paylaşıyorum aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımcı olabilir
1-Öncelikle notebook markamızın kendi sitesine giriyoruz benimki grundig olduğu içinhttp://www.arcelik.com.tr/ sitesine girdim.
2-sitede menü kısmında tüketici destek linkinin üzerine geldiğimizde kılavuzlar,dökümanlar ve yazılımlar linkie tıklıyoruz.(bu link arçeliğin sitesindedir muhtemelen diğer sitelerde de yazılım dökümünlar diye link vardır biraz kurcalayıp bulursunuz.
3-ürünün modelini giriyoruz ve aratırıyoruz.
4-ürünü seçip onaylıyoruz.
5-ve alt kısımda gördüğünüz gibi seçenekler çıkıyor burdan önce kablosuz internet menüsünden Wlan Bluetooth Driver All OS seçeneğine tıklayıp indiriyoruz. sonra uygulamalar menüsünden WSS Driver Win7 indiriyoruz ve iki dosyayıda arşivden çıkartıp kuruyoruz.
kurulum bitikten sonra bilgisayarı yeniden başlatığınızda sorun çözülmüş olur.
formattan sonra olduysa driver yanlış yuklemissindir..
formatan sonra kullandım biraz zaman geçtikten sonra sorun çıktı driveri ozman yükledim ama olmamıştı. formatla alakalı değil yani